VIDEO / Momente sfâșietoare la căpătâiul Tamarei Buciuceanu-Botez. Cine a venit să-i aprindă o lumânare marii actrițe

+3 click pentru
galerie

Momente sfâșietoare la căpătâiul Tamarei Buciuceanu-Botez. Cine a venit să-i aprindă o lumânare marii actrițe © Spynews.ro

Sunt clipe grele pentru toți cei care au cunoscut-o pe regretata doamnă a comediei românești, Tamara Buciuceanu-Botez. La căpătâiul marii actrițe au venit astăzi numeroși colegi de breaslă, oameni importanți, dar și oameni modești, care au vrut să-i aducă celebrei „profesoare Isoscel” o coroană de flori și să-i aprindă o lumânare. 

Astăzi, trupul fără viață al regretatei actrițe Tamara Buciuceanu-Botez a fost depus la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra din București, după cum au declarat oficiali ai teatrului, pentru mediafax.ro. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii care au iubit-o și au îndrăgit-o pe doamna comediei românești au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu, o coroană de flori sau pentru a-i aprinde o lumânare. 

Printre cei care au făcut acest gest se numără și Ministrul Culturii, Daniel Breaz. Acesta a adus o coroană de flori și a spus câteva vorbe despre cea care va rămâne pentru totdeauna în inimile românilor pe care i-a încântat cu aparițiile din filme și spectacole de teatru. 

„I-am adus un omagiu uneia dintre cele mai mari actrițe pe care România le-a avut. A jucat în multe filme, îmi aduc aminte cu plăcere de „Liceenii”. A rămas în mintea tuturor nu numai cu acest film, cât și cu numeroasele roluri extraordinare jucate în piesele de teatru. Dumnezeu să o odihnească, o vârstă frumoasă, dar la un moment dat trebuie să ne despărțim de viață” a spus Ministrul Culturii, Daniel Breaz. 

Tamara Buciuceanu-Botez va fi înmormântată mâine

Regretata actriță Tamara Buciuceanu-Botez a murit marți, 15 octombrie, după 2 săptămâni lungi în care a fost internată în spital. Marea doamnă a comediei românești va fi înmormântată mâine, la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.

Astăzi, chiar și Ambasada Republicii Moldova a trimis o coroană de flori spectaculoasă, în memoria marii actrițe Tamara Buciuceanu-Botez.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest