Scump, domnule, scump! Toni Grecu, cu "ariciul" la buzunar! Soţia a luat măsuri imediat. Cum au fost surprinşi cei doi la cumpărături. VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Toni Grecu este as pe micul ecran și este considerat unul dintre cei mai buni actori din România. Dacă într-ale comediei e titan, la cumpărături are un ajutor de nădejde și nu trece peste indicațiile primite din partea soției. 

Toni Grecu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se afla la o tură de cumpărături, într-un magazin de bricolaj, semn că are în plan mai multe amenajări prin casă. Împreună cu soția a luat prețurile produselor din magazin la puricat și s-a asigurat că raportul calitate-preț este cel corect. Spunem asta pentru că, la un moment dat, Toni Grecu face un gest care dă de înțeles că unul dintre obiectele pe care voia să le cumpere este mult prea scump și decide să renunțe la acesta.

Soția este calmă și răbdătoare, iar cei doi fac o echipă de nota zece pentru că într-un final au reușit să achiziționeze tot ce era pe listă și și-au continuat treburile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro