Transformarea radicală a Mirelei Boureanu Vaida înainte să devină mamă! Cum au surprins-o paparazzii Spynews.ro în compania soţului

După ce zilele trecute a aflat de la medicul care îi urmăreşte sarcina că poate să nască oricând, Mirela Boureanu Vaida a luat măsuri de urgenţă!


S-a retras de ceva vreme de la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“ pentru a se pregăti temeinic pentru naşterea primului său copil, o fetiţă pe care o va boteza Maria Clara. Zilele trecute, viitoarea mămică a făcut ultimele cumpărături destinate bebeluşului. De la biberoane, hainuţe, cărucior şi până la cada de baie şi alte lucruri destinate nou născuţilor, vedeta a achiziţionat pe bandă rulantă, nu de alta, dar a ţinut cu ardoare ca venirea copilului să o prindă pregătită.


Miercuri după-amiază, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe prezentatoarea TV în compania soţului ei, Alexandru. Foarte galant, acesta i-a deschis Mirelei portiera şi i-a întins mâna pentru a coborî din maşină.

Se vede de la o poştă cât de mult o iubeşte, mai ales că, pe perioada sarcinii, acesta a făcut tot posibilul să fie alături de ea, indiferent că a fost vorba de vreun concert, de shopping sau de vizite la medic.

Citeşte şi:

Mirela Boureanu Vaida, din nou la TV! Cum arată vedeta cu doar câteva zile înainte de a naşte

Cum gradele au fost cu minus în termometre, Mirela Vaida s-a conformat şi s-a îmbrăcat corespunzător. Şi-a ascuns buclele sub căciulă şi chipul în spatele unor ochelari de soare, ţinuta ei casual - pulover, geacă, pantaloni şi bocanci - punând în evidenţă transformările datorate sarcinii.

De sub haina galbenă se vedea burta proeminentă a vedetei, care, peste doar câteva zile, va deveni, pentru prima dată, mămică. Soțul ei, probabil, a ajuns la întâlnire direct de la birou. Cei doi au intrat în sediul unei fundaţii, unde, potrivit informaţiilor noastre, urmează un curs prenatal. Soţii Vaida vor fi pregătiţi pentru îngrijirea bebeluşului, ei învăţând astfel tot ce trebuie să facă în momentul în care vor deveni părinţi, astfel încât bebeluşul să aibă parte de confort.

Citeşte şi:

VIDEO / Ce face Mirela Boureanu Vaida de când a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu": "Am devenit casnică!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro