EXCLUSIV! Ultimele pregătiri! Cum a fost împodobită curtea primăriei în care are loc ceremonia. Ce flori a ales frumoasa Brigitte

+5 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Ultimele pregătiri! Cum a fost împodobită curtea primăriei în care are loc ceremonia. Ce flori a ales frumoasa Brigitte © Arhivă

Este ziua zero pentru Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Cei doi se pregătesc să devină soț și soție – în fața stării civile, momentan. Pentru marele eveniment, se fac pregătiri intense, de ultimă oră.

Primăria unde va avea loc căsătoria lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a fost transformată, în adevăratul sens al cuvântului, într-un mic paradis al iubirii. Se pare că tema cromatică a marii petreceri este un mix de alb cu roșu, așa cum se poate vedea și pe imaginile obținute în exclusivitate de Spynews.ro.

Cu covorul roșu pregătit, ca o adevărată divă, Brigitte Sfăt va păși printre coloane decorate cu buchete superbe de flori. Iar, pentru petrecere, invitiații se vor delecta într-un decor floral, de culoare albă.

Întreaga ceremonie va fi transmisă, în direct, pe Antena Stars, iar cele mai importante momente le veți putea vedea și citi în Spynews.ro!

Cum i-a închis gura Brigitte Sfăt unei internaute răutăcioase

Deranjată de faptul că Brigitte Sfăt a ales să poarte aceeași pereche de pantofi la mai multe evenimente, internauta a ținut să-i precizeze acest lucru, însă nu într-un fel drăgut. Ei bine, Brigitte Sfăt nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat foarte diplomat.

“Dar Brigitte numai cu pantofii ăia umblă la toate evenimentele? Așa de dor i-a fost de ei? Întreb doar!”, a scris femeia. “Am 16 perechi, același model, culori diferite😂😂😂”, a răspuns imediat Brigitte Sfăt.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro