Un actor celebru, transformat în tată perfect! Imagini RARE cu Marius Florea Vizante

+4 click pentru
galerie

Actorii sunt, cu siguranţă, oameni sensibili! Din această categorie face parte şi Marius Florea Vizante. Recent, artistul a oferit cele mai frumoase momente.

În urmă cu câteva zile, celebrul actor a mers la mall, alături de familia sa. După o sesiune de shopping, Vizante, soţia sa şi minunata lor fiică au decis să meargă la unul dintre restaurantele din centrul comercial. Artistul a fost foarte atent cu cele două fete care îi fac viaţa fericită. În văzul lumii, Marius Florea Vizante le-a predat o lecţie bărbaţilor care vor să devină tătici. Actorul şi-a mângâiat copilul şi a glumit cu micuţa. Ca un tată model, a fost numai ochi şi urechi la ceea ce fiica sa a spus, iar aceasta s-a simţit minunat alături de părinţii săi. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au filmat momentele rare oferite de Vizante.

O carieră de succes

Marius Florea Vizante s-a născut la data de 12 august 1972, la Oradea. A absolvit cursuri de teatru la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1997. După ce a terminat facultatea, artistul a jucat la Teatrul Național din București în „Moartea unui comis voiajor“ de Arthur Miller, în „O scrisoare pierdută“ și în „D’ale carnavalului“. Vizante s-a transferat apoi la Teatrul de Comedie, unde a jucat în „Audiția“ de Aleksandr Galin, în „Avarul indrăgostit“ de Cristian Juncu și în „Ce formidabilă harababură!“ de Eugene Ionesco.
Actorul a apărut şi în flime A jucat de asemenea în filme şi a colaborat în special cu regizoruNae Caranfill. El a avut roluri episodice în „É pericoloso sporgersi“ și ”Filantropica”, precum și rolul principal în filmul ”Restul e tăcere”. Vizante a participat, de asemenea, la mai multe producții de televiziune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro