Un cântăreț celebru se pregătește să devină tată! Avem DOVADA

Este unul dintre artiștii care, în ultimii ani, a lansat hit după hit. De curând, pare-se, el și-a găsit și jumătatea, o tânără apetisantă, iar acum se pregătesc din greu să devină părinți, cei doi fiind, ieri, surprinși în ipostaze care nu mai lasă loc speculațiilor.

”De vreo două luni încoace vorbesc doar de copii și de cum va fi când vor deveni părinți. El este înnebunit după bebeluși, iar ea simte că vrea să devină mamă, iar discuțiile lor se învârt în jurul ideii de cât de mult s-ar potrivi ca părinți împreună”, ne-a spus un amic de-al cuplului format între F-Charm și Ștefania.


Iar ieri, cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în timp ce ieșeau, atenți la câteva foi de analize, iar bucuria lor a devenit evident, semn că veștile primite de la medic sunt foarte bune. Iar atitudinea lui F-Charm părea să fie cea a unui bărbat extrem de grijuliu cu cea de lângă el, atent să nu cumva să facă vreun efort de parcă aceasta ar fi... însărcinată.


F Charm este îndrăgostit lulea de Ştefania Duca încă de la începutul acestei veri. „Relaţia mea cu Ştefania a început în urmă cu câteva luni şi pot spune că ne înţelegem foarte bine. Nu mă pot lansa în declaraţii de dragoste sau în promisiuni pentru că, din punctul meu de vedere, toate lucrurile frumoase se întâmplă şi se concretizează în timp, nu peste noapte. Evident, amândoi ne dorim să ne înţelegem bine, să fim fericiţi şi să fim cât mai mult timp împreună. Amândoi suntem oamenii momentului preferând să ne bucurăm de ziua de azi, fără a ne face prea multe planuri”, ne-a spunea, acum ceva vreme, F. Charm.

Citește și:

Acestea sunt imaginile pe care le-ar vrea șterse! Un celebru cântăreț habar n-are că filmările din dormitorul lui au ajuns pe mâna noastră

Declarație incredibilă de dragoste pentru un cântăreț celebru de la noi! Vezi ce a făcut iubita artistului

Și-a refăcut viața! După ce a descoperit că fosta lui iubită a fost implicată în dosarul ”Prostituție în showbiz”, un cântăreț celebru a pus ochii pe o brunetă super-bună


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro