Unul e „puiul mamei”! Așa își răsfață Diana Dumitrescu băiețelul, în plină zi! Apariție de senzație a „prințesei telenovelelor”, la cinci luni după ce a născut / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Unul e „puiul mamei”! Așa își răsfață Diana Dumitrescu băiețelul, în plină zi! Apariție de senzație a „prințesei telenovelelor”, la cinci luni după ce a născut / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Au trecut cinci luni de când Diana Dumitrescu a adus pe lume primul ei copil, un băiețel! „Prințesa telenovelelor” trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și le arată acest lucru admiratorilor ori de câte ori are ocazia. Iar când crede că nu o vede nimeni, lucrurile rămân la fel! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Diana Dumitrescu într-o ipostază de zile mari. 

Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima dată în anul 2019, la începutul lunii septembrie. Vedeta a născut în secret și a ales să dea marea veste pe data de 15 septembrie, în ziua în care a aniversat cu soțul său un an de la cununia civilă.

De la acel moment mult așteptat de blondină au trecut mai bine de cinci luni, iar Diana Dumitrescu și copilul ei continuă să facă ravagii în ochii fanilor! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o recent pe „prințesa telenovelelor”, în timp ce se bucură de viața de mămică. 

Îmbrăcată lejer, dar cât să își dea seama toată lumea că se află într-o formă de excepție, Diana Dumitrescu și-a luat ochelarii de soare, geanta și a pornit într-o mică „aventură” pe Calea Floreasca din Capitală, alături de băiețelul ei, Carol Anton. Vedeta și-a răsfățat copilul cu o plimbare, în plină zi, sub privirile paparazilor Spynews.ro. 

La cum arată, trebuie să recunoaștem că viața de mămică îi priește Dianei Dumitrescu!

Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii „Mireasă” de la Antena1

Avem vești bune pentru admiratorii blondinei! Diana Dumitrescu se întoarce pe micile ecrane, la cârma emisiunii Mireasă de la Antena1. Telespectatorii o vor vedea pe blondină pentru prima dată  în calitate de gazdă. 

„Am luat decizia de a mă alătura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, spune Diana Dumitrescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro