Valentina Pelinel și Dana Săvuică au ajuns la crematoriu, pentru a-i spune „adio” Zinei Dumitrescu. FOTO & VIDEO

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel și Dana Săvuică au ajuns la crematoriu, pentru a-i spune „adio” Zinei Dumitrescu. FOTO & VIDEO © spynews.ro

UPDATE. După aproape 30 de minute în interiorul crematoriului, Dana Săvuică și Valentina Pelinel au părăsit crematoriul împreună.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Este durere mare la crematoriu, acolo unde, încet-încet, au început să-și facă apariția cei care au ținut la Zina Dumitrescu. Alături de fiul ei, și-au făcut apariția și „copiiii” mamei modei românești: Dana Săvuică și Valentina Pelinel.

Îmbrăcată sobru, cu ochelari de soare și cu capul plecat, Valentina Pelinel și-a făcut apariția la crematoriu în liniște. Este bine cunoscut faptul că actuala doamnă Borcea, care a devenit recent mamă pentru a doua oară, i-a fost apropiată Zinei Dumitrescu, vizitând-o și în ultimele ei luni la azil.

Apariția și-a făcut-o și Dana Săvuică, după ce, în vizită la INML zilele trecute, nu a fost lăsată să-i vadă trupul creatoarei.

Dana Săvuică nu a fost lăsată să o vadă pe Zina Dumitrescu, la INML

Dana Săvuică face parte dintre modelele de suflet ale Zinei Dumitrescu, pe care i-a tratat ca pe proprii copii. Vedeta este vizibil afectată de faptul că mama Zina a încetat din viață și a vrut să îi aducă un ultim omagiu.

Îmbrăcată în haine negre și însoțită de o prietenă, Dana Săvuică a ajuns în fața IML pentru a-și lua rămas-bun de la Zina Dumitrescu, înainte de incinerare. Cu toate acestea, Dana Săvuică nu a fost lăsată să meargă la mama Zina, iar situația este destul de delicată.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro