VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

+4 click pentru
galerie

Imagini uluitoare cu Cristina Spătar (47 de ani) în prim-plan! Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro cu fundul la vedere, în amiaza mare.

Ca orice femeie care se respectă, Cristina Spătar este dornică să se menţină într-o formă de invidiat. Ca să reuşească acest lucru, celebra cântăreaţă merge la sală, ori de câte ori are ocazia.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când vedeta a profitat de câteva ore libere şi s-a dus să facă sport într-o locaţie în care se afla deja iubitul ei. Numai că, înainte de a intra în sală, artista a fost lovită de ghinion.

Abia coborâtă din maşina sa, Cristina Spătar a rămas cu posteriorul la vedere. În timp ce se pregătea să-şi ia geanta de pe bancheta din spate a autoturismului, vântul i-a ridicat rochiţa. Astfel, persoanele aflate în zonă au putut admira în voie formele apetisante ale vedetei.

Cristina Spătar a trecut repede peste acest episod neaşteptat. Cântăreaţa şi-a luat bagajele şi a mers să facă sport.

La plecare, aceasta a zăbovit câteva minute alături de iubitul său tinerel. Din fericire pentru ea, vântul nu i-a mai venit de hac.

În cele din urmă, Cristina Spătar şi iubitul său s-au urcat în maşină şi au plecat spre un mall. De acolo, cei doi i-au luat pe copiii vedetei, care abia ce petrecuseră o după-amiază de neuitat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Anca Serea! Vedeta a băut alcool, apoi s-a urcat la volan! Adi Sînă a fost de faţă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Florin Salam e number one! Iată ce a făcut Roxana Dobre de dragul celebrului manelist

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest