VIDEO / Ambulanța, chemată de urgență la înmormântarea fiului lui Nelu Ploieșteanu. S-a prăbușit chiar în curtea bisericii!

+6 click pentru
galerie

Ambulanța, chemată de urgență la înmormântarea fiului lui Nelu Ploieșteanu © spynews.ro

Joi, Mihăiță, unicul fiu al artistului Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar se află, în acest moment, în curtea bisericii. Înmormântarea băiatului de numai 32 de ani a generat panică la doar câteva momente de la ajungerea la biserică, după ce o rudă a leșinat. 

CITEȘTE ȘI Mesajul scris pe coroana fiului său de Nelu Ploieştenu! Oamenii au izbucnit în lacrimi

Ambulanța, chemată de urgență la înmormântarea fiului lui Nelu Ploieșteanu. S-a prăbușit chiar în curtea bisericii! https://goo.gl/rbynNE

Posted by Spynews.ro on Thursday, April 26, 2018

O rudă apropiată a familiei Ploieșteanu s-a prăbușit în curtea bisericii, imediat după ce a ajuns cortegiul funerar. Deși mai multe persoane au încercat să o ajute și au întins-o pe o bancă, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, o ambulanță a fost chemată de urgență la fața locului, iar femeia a primit primul ajutor. În acest moment, se află în afara oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI VIDEO / Drama fiului lui Nelu Ploieșteanu! Ce a pățit în copilărie

În urma pierderii suferite, Elena și Nelu Ploieșteanu sunt absolut devastați de durere. Joi, aceștia, împreună cu familia și prietenii apropiați, dar și numeroase alte persoane care l-au cunoscut pe Mihăiță, îl conduc pe băiat pe ultimul drum.

CITEȘTE ȘI VIDEO / Imagini tulburătoare! Fiul lui Nelu Ploieşteanu este condus pe ultimul drum! Lacrimi şi durere fără margine în familia artistului

Inițial, înmormântarea urma să aibă loc miercuri, însă sora lui Mihăiță putea ajunge în România abia joi, deoarece femeia locuiește în Elveția. Pentru că și-a dorit foarte mult să-și poată conduce unicul frate pe ultimul drum, s-a decis amânarea cu o zi a înmormântării. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro