VIDEO / Naşa Anamaria Prodan a impresionat cu ţinuta aleasă la botezul fiului lui Gabriel Enache. Toate privirile au fost îndreptate spre ea

+5 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a avut o ţinută spectaculoasă la botezul finului său © Instagram

Gabriel Enache şi soţia sa, Lena, şi-au botezat, miercuri după-amiază copilul, într-o ceremonie restrânsă la care au luat parte familiile şi prietenii apropiaţi.

Naşi au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, dar cel din urmă nu a putut fi prezent pentru că nu a putut pleca de la echipa pe care o antrenează. Anamaria Prodan s-a descurcat excelent şi singură, mai ales că are o vastă experienţă în a boteza copii, Anamaria Prodan şi soţul său având numeroase perechi cu fini.

Şi pentru că evenimentul este unul extrem de important, Anamaria Prodan a ales o ţinută pe măsură. Impresara a ales să poarte un costum negru, cu un fel de buline albe, la care a adăugat o centură masivă. Părul l-a ţinut prins într-o coadă, iar felul în care arată o făcea să radieze de fericire. Anamaria Prodan a ales o ţinută spetactaculoasă şi la petrecere, acolo unde a purtat un costum tip salopetă de culoare roşie, ţinuta fiind vaporoasă, elegantă şi cu bun gust.

Aceasta a spus că a avut emoţii în timpul slujbei, dar este fericită totul este bine.

"Normal că am avut emoţii, ca de fiecare dată. Bebeluşul a plâns foarte puţin când a fost băgat în cristelniţă", a spus Anamaria Prodan când a ajuns la restaurantul la care are loc petrecerea dată în cinstea micuţului lui Gabriel Enache.

Anamaria Prodan are şi un motiv în plus să fie fericită, pe lângă faptul că a creştinat copilul Lenei şi a lui Gabriel Enache, aceasta este bucuroasă că lucrurile merg bine în viaţa mamei sale, Ionela Prodan, care a fost externată din spital şi se simte mult mai bine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro