VIDEO / Aşa tată, aşa fiu! Edy Mexicanu', surprins în timp ce îşi înşela soţia gravidă cu o blondă misterioasă

După ce infidelitatea lui Marian Mexicanu' a uimit o ţară întreagă, se pare că aşchia nu sare departe de trunchi. Edy a fost surprins de paparazzi în timp ce îşi înşela soţia însărcinată cu o blondă misterioasă.

Edy Mexicanu' i-a promis dragoste eternă soţiei sale, dar imaginile arată altceva. Chiar dacă Alina este la a cincea lună de sarcină, cântăreţul şi-a găsit şi alte distracţii. În urmă cu un an de zile, Alina a plecat de lângă el, deoarece relaţia dintre ei nu mai funcţiona, dar el a convins-o, după opt luni, să se întoarcă la el.

Se pare că Edy Mexicanu' a uitat de promisiunile pe care i le-a făcut soţiei sale şi se iubeşte pe ascuns cu o blondă apetisantă. Cei doi au fost surprinşi în timp ce au mers să facă cumpărături la mall. Edy era foarte apropiat de blondă, a ţinut-o de mână şi a sărutat-o. Mai mult, în cel de-al doilea filmuleţ, cântăreţul a mers la un hotel cu amanta şi a petrecut acolo aproximativ două ore. Cei doi au fost surprinşi în timp ce se sărutau pătimaş la geam.

A.B.

Citeşte şi:

VIDEO / A cerut-o de soţie în direct! Un artist celebru a făcut pasul cel mare în prime time

VIDEO / Scandal cu socrii înainte de nuntă! Edy Mexicanu', la cuţite cu părinţii viitoarei lui soţii: "Nu au voie să-şi vadă nepotul"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro