VIDEO / Brigitte și Ilie Năstase, întâlnire de gradul zero la tribunal! Cu ce avere se alege bruneta după divorț

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfat la tribunal © captura video

Brigitte și Ilie Năstase au ajuns la tribunal, pentru un nou termen în procesul de divorț! Fostul tenismen și-a așteptat soția timp de jumătate de oră până când și-a făcut apariția și pare mai hotărâtă ca niciodată să încheie orice legătură cu Nasty.

Brigitte Sfăt declara în urmă cu o seară la Xtra Night Show că nu se va prezenta astăzi la tribunal, însă bruneta s-a răzgândit. Brigitte a coborât din mașină foarte grăbită, cu zâmbetul pe buze și destul de optimistă în privința finalizării întâlnirii de astăzi. Întrebată despre termenii divorțului, mai exact despre banii care îi vor rămâne de pe urma fostului soț, bruneta a avut un răspuns neașteptat.

"Cu sentimente așa și așa vin. N-am ce să regret nimic în viața asta. Surpriză, vedem dacă divorțăm azi. Nu există partaj.", a declarat Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

La doar câteva minute după ce Brigitte Sfăt și-a făcut apariția la judecătorie, Ilie Năstase a părăsit incinta destul de nervos, însoțit de avocați, dar și de doi polițiști.

Brigitte și Ilie Năstase au semnat o convenție matrimonială prin care bruneta va rămâne după divorț doar cu lucrurile cumpărate în timpul căsniciei, respectiv câteva apartamente, genți, pantofi și alte obiecte de valoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro