VIDEO / Cornelia Catanga, dărâmată de durere la înmormântarea Ilenei Ciuculete!

+2 click pentru
galerie

Celebrităţile au venit cu mic, cu mare la să o conducă pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete. Maria Cârneci, Florin Vasilică, Cristina Turcu Preda, „Axinte”, Mara Bănică, Serghei Mizil au ţinut să-şi ia adio de la artistă.

Prezentă la priveghi, Cornelia Catanga a venit şi la înmormântare. La braţul soţului ei, Aurel Pădureanu, celebra artistă a părut transfigurată de suferinţă. Printre lacrimi, Catanga abia a putut să rostească „Dumnezeu să o ierte!”.

Ieana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro