VIDEO / Elena Udrea, prinsă cu şpaga, în parcare! Totul a fost filmat

+2 click pentru
galerie

Elena Udrea nu a uitat cum funcţionează lucrurile prin ţară, chiar dacă a fost plecată într-o lungă vacanţă în Costa Rica şi s-a rupt de viaţa politică.

Paparazzii SPYNEWS au surprins-o pe Elena Udrea în timp ce ieşea, alături de Adrian Alexandrov şi un amic al lor, dintr-un local de fiţe din nordul Capitalei. După ce şi-au luat rămas bun de la prietenul lor, Udrea şi Alexandrov au plecat agale, spre maşinile parcate în apropiere. În timp ce fosta “blondă de la Cotroceni” scotocea prin geantă, după portofel, Alexandrov s-a apropiat, pentru a o săruta. În tot acest timp, paznicul parcării îşi freca mâinile, convins că nu pleacă de lângă Udrea cu buzunarele goale. Aşa că s-a aşezat strategic lângă bolidul blondei, pentru a-i deschide portiera. Şi, exact cum anticipase parcagiul, Udrea s-a apropiat de el şi i-a palmat o şpagă consistentă, dosită discret de angajat, cu rapiditatea unui expert în alba-neagra.

În urmă cu un an şi jumătate, Elena Udrea a fugit în Costa Rica. La începutul lunii iulie, fosta “blondă de la Cotroceni” a renunţat la statutul de refugiat şi s-a întors în România. Pe contul ei de Facebook, după ce a revenit în România și și-a pus ordine în gânduri, Elena Udrea a postat un mesaj extrem de emoționant, pentru toți cei care au fost alături de ea și s-au gândit la binele ei, în toată această perioadă. De asememea, ea a susţinut că a ales să nu intre în România cu avionul pentru că a găsit o rută mai rapidă de a ajunge în țară și că nicio altă speculație nu şi-ar avea rostul. “Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a explicat Elena Udrea, pe contul ei de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro