VIDEO / Ellie White, supriză în camera de hotel pentru băieţelul ei! Copilul nu şi-a putut stăpâni zâmbetul

Ellie White şi-a botezat, astăzi, fetiţa, iar pentru ca totul să decurgă perfect, ea şi soţul ei, Doru Tincă,  s-au ocupat din timp de toate detaliile. Micuţa Alexis Maria a avut parte de multă grijă şi atenţie în această zi specială, însă nici fratele ei mai mare, Mihăiţă, nu a fost deloc neglijat.

Ellie White şi-a început ziua cu mari emoţii mari. Pregătirele pentru marele eveniment au început cu mult timp în urmă, pentru ca botezul să iasă perfect, iar invitaţilor să nu le lipsească nimic.

Şi pentru că Alexis Maria a fost răsfăţata zilei, părinţii nu l-au uitat nici pe fratele ei mai mare. Mihăiţă a avut parte de o surpriză neaşteptată în camera de hotel. Părinţii i-au adus doi roboţi de jucărie imenşi. Cel mic a rămas fără cuvinte şi nu şi-a putut stăpâni zâmbetul.

"Mihăiţă, zi mami mulţumesc!", i-a spus Ellie White, micuţului ei.

"Hai să facem o poză singur doar cu roboţeii," a spus spus şi soţul cântăreţei.

Mihăiţă a fost vizibil încântat de cadoul pe care l-a primit de la părinţii lui şi o mare bucurie i s-a putut citi pe chip.

Ellie White (30 de ani) și Doru Tincă (35 de ani) sunt împreună de aproape 7 ani şi au împreună un băiat, Mihai, în vârstă de aproape 2 ani. Relaţia lor a fost presărată cu momente de cumpănă şi, în urmă cu aproape un an, au fost la un pas să se despartă.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Zi mare pentru Ellie White! Vedeta îşi creştinează astăzi fetiţa

Ellie White, botez de fiţe pentru fetiţă! Cu ce bucate alese îşi va servi invitaţii

VIDEO / Ellie White a muncit până în ultima clipă de sarcină! Cum sună piesa înregistrată de artistă înainte să devină din nou mamă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro