VIDEO EXCLUSIV / Aşa arată viaţa după despărţire! Primul lucru pe care l-a făcut Marian Drăgulescu după ce s-a aflat că a divorţat

+3 click pentru
galerie

Despărţirea nu e deloc uşoară! Divorţat recent de Corina, femeia cu care a împărţit bune şi rele în ultimii ani, Marian Drăgulescu se obişnuieşte greu cu noul său statut. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro spun totul despre ceea ce simte marele gimnast în aceste momente.

Chiar dacă nu se află la prima căsnicie eşuată, Marian Drăgulescu nu se simte deloc bine în aceste zile. Recent, celebrul gimnast şi-a făcut apariţia în oraş şi nu a lăsat impresia că s-a împăcat cu ideea că a redevenit bărbat liber.

La un moment dat, aflat la volanul autoturismului său, sportivul a simţit nevoia să facă un mic popas. Marian Drăgulescu a tras pe dreapta şi, imediat după ce a coborât din autoturism, şi-a aprins o ţigară. Cu ochii aţintiţi auspra telefonului mobil şi rezemat de maşină, acesta şi-a satisfăcut pofta de tutut, apoi a luat-o din loc.

Nu după mult timp, Marian Drăgulescu a tras din nou pe dreapta. De această dacă, acesta a mers în zona în care şi-a construit o vilă. Pentru câteva minute, el a stat de vorbă cu o vecină, ocazie cu care a mai fumat o ţigară.

Apoi, Marian Drăgulescu a intrat în curtea sa şi şi-a hrănit câinii. Nu după mult timp, gimnastul a ieşit în stradă şi a mai discutat puţin cu femeia respectivă, dar şi cu soţul acesteia, care îşi făcuse apariţia între timp.

Marian Drăgulescu a încercat să le arate vecinilor săi că este un om puternic şi a zâmbit de câteva ori. După ce a încheiat discuţia cu cei doi, sportivul s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a făcut nevăzut. Gimnastul s-a întors acasă abia seara, semn că a avut ceva treabă prin oraş.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Face ce face şi reuşeşte să impresioneze! Imaginile care spun totul despre Liviu Vârciu în rolul de tătic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Are 63 de ani, dar nu-şi arată vârsta! Ăsta e secretul care stă în spatele tinereţii lui Victor Piţurcă

Născut la 18 decembrie 1980, în Bucureşti, Marian Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român din istorie. El are în palmares 31 de medalii, dintre care trei olimpice (1 argint, 2 de bronz), zece mondiale (8 de aur, 2 de argint) şi 18 europene (10 de aur, 6 de argint, 2 de bronz).

Pe plan personal, Marian Drăgulescu se află la al doilea mariaj. După căsnicia eşuată cu Larisa, alături de care are doi copii, gimnastul şi-a unit destinele de cele ale Corinei. Cei doi s-au căsătorit în 2010, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, şi au divorţat recent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro