VIDEO EXCLUSIV / Imagini emoţionante cu tatăl Denisei Răducu! Sărmanul bărbat nu se poate desprinde de mormântul fiicei

+7 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV / Imagini emoţionante cu tatăl Denisei Răducu! Sărmanul bărbat nu se poate desprinde de mormântul fiicei © Facebook

Tatăl Denisei Răducu este din ce în ce mai afectat de ceea ce s-a petrecut cu fiica lui. Iar acum, sărtmanul bărbat este nedezlipit de piatra de mormânt a fiicei sale, el mergând, zi de zi, acolo pentru a o plânge. 

Emilian Răducu, tatăl Denisei, este afectat de şocul produs de moartea fiicei sale, iar starea de sănătate precară îi îngrijorează din ce în ce mai tare pe cei apropiaţi. La o săptămână după ce şi-a condus copilul pe ultimul drum, bărbatul a fost surprins de paparazii Spynews.ro în timp ce mergea să-şi aline suferinţa la locul în care fiica lui îşi doarme somnul de veci. Măcinat de durere şi cu ochii înlăcrimaţi, tatăl Denisei se îndrepta spre cimitirul din sat ținând strâns în mână un trandafir alb şi câteva lumânări.

De cum a păşit în cimitirul mănăstirii Morânglavu, tatăl Denisei parcă a fost cuprins de un fior rece, iar durerea şi suferinţa se citeau  pe chipul bărbabului. După ce şi-a făcut cruce, aşa cum este obiceiul creştinesc, Emilian Răducu a sărutat crucea ce-i veghează mormântul fiicei și, cu mâna tremurândă, bărbatul parcă abia a avut putere să aşeze trandafirul pe care l-a adus. Printre lacrimi şi suspine tatăl Denisei abia a izbutit să aprindă o lumânare la mormântul fiicei. După ce şi-a plâns minute bune copilul, Emilian Răducu s-a preocupt că toate lumânările şi florile sunt aşezate corespunzător.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu s-a stins din viaţă pe data de 23 Iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii. Vedeta a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri, te a?teptam ?i pe pagina de Facebook. Avem ?i Instagram. Ne po?i da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro