VIDEO / Haos la Piața Obor din Capitală! În loc să respecte măsurile de distanțare socială, oamenii formează cozi interminabile

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Haos la Piața Obor din Capitală! În loc să respecte măsurile de distanțare socială, oamenii formează cozi interminabile © Paparazzi Spynews.ro

Deși virusul ucigaș din China a provocat panică în toată lumea, românii par să nu se teamă de gravitatea acestuia. În Piața Obor este un adevărat haos, pentru că oamenii formează cozi din ce în ce mai lungi, fără să le pese de distanțarea socială. Iată cum au fost surprinși aceștia de paparazzii noștri!

Coronavirusul a arătat că nu ține cont de nimeni și de nimic. În momentul de față, în România, bilanțul morților a ajuns la 229, lucru ce pare însă să nu-i îngrijoreze pe unii cetățeni. 

Deși li s-a spus să stea în case pentru a evita răspândirea pandemiei de COVID-19 și să părăsească domiciliul doar în situații ce nu pot fi amânate, unele persoane continuă să-și desfășoare activitățile obișnuite zilnic, fără să respecte măsurile de precauție.

Acest lucru a putut fi observat astăzi, la Piața Obor din Capitală. Acolo, mai mulți cetățeni s-au adunat pentru a-și face cumpărăturile, într-un haos de neînțeles. Oamenii s-au așezat la cozi lungi, nerbăbdători să-și facă cumpărăturile, echipați cu sacoșe și cărucioare, dar au uitat de distanțarea socială.

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe aceștia cum se strecoară unul pe lângă celălalt pentru a ajunge la produse, fără să le pese dacă sunt prea aproape de ceilalți oameni sau chiar se ating de ei.

Singurul lucru pe care l-au respectat, însă doar unii dintre ei, a fost faptul că au purtat măști de protecție.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro