VIDEO / “Jucărie” de 350.000 de euro pentru un milionar celebru / Imagini exclusive

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din România, supranumit “Regele telefoanelor”, şi-a făcut apariţia pe stradă cu noua lui “jucărie”, în valoare de 350.000 de euro.

Radu Mirea a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în trafic, la volanul unui bolid evaluat la 350.000 de euro, adăugat recent la colecţia milionarului. Afaceristul a plecat din sudul Capitalei, la ceas de seară, pentru a lua cina alături de prieteni, într-un restaurant de fiţe din zona de nord. Îmbrăcat la patru ace, milionarul a condus extrem de prudent, stând cu mâinile pe volan chiar şi când era la semafor – lucru rar în trafic, în era şoferilor care butonează delefonul şi în timpul mersului, ca să nu rateze vreun “Like”. Ajuns la destinaţie, antreprenorul s-a alăturat prietenilor care îl aşteptau la masă şi şi-a aprins o ţigară,

video

Radu Mirea a fost supranumit “Regele telefoanelor” datorită afacerii pe care o deţine, cel mai mare retailer de telecom din România. Cu o cifră de afaceri 151 de milioane de lei în 2017, Mirea a intrat anul trecut pe piaţa de accesorii pentru tele­foane mobile şi tablete având aşteptări mari de la noua afacere, deoarece există o cerere uriaşă pe piaţă pentru asemenea produse. Din banii câştigaţi, Mirea a construit un “palat” în sudul Capitalei şi a cumpărat mai multe maşini de lux, în valoare totală de aproape două milionae de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro