VIDEO / “Jucărie” de 350.000 de euro pentru un milionar celebru / Imagini exclusive

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din România, supranumit “Regele telefoanelor”, şi-a făcut apariţia pe stradă cu noua lui “jucărie”, în valoare de 350.000 de euro.

Radu Mirea a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în trafic, la volanul unui bolid evaluat la 350.000 de euro, adăugat recent la colecţia milionarului. Afaceristul a plecat din sudul Capitalei, la ceas de seară, pentru a lua cina alături de prieteni, într-un restaurant de fiţe din zona de nord. Îmbrăcat la patru ace, milionarul a condus extrem de prudent, stând cu mâinile pe volan chiar şi când era la semafor – lucru rar în trafic, în era şoferilor care butonează delefonul şi în timpul mersului, ca să nu rateze vreun “Like”. Ajuns la destinaţie, antreprenorul s-a alăturat prietenilor care îl aşteptau la masă şi şi-a aprins o ţigară,

video

Radu Mirea a fost supranumit “Regele telefoanelor” datorită afacerii pe care o deţine, cel mai mare retailer de telecom din România. Cu o cifră de afaceri 151 de milioane de lei în 2017, Mirea a intrat anul trecut pe piaţa de accesorii pentru tele­foane mobile şi tablete având aşteptări mari de la noua afacere, deoarece există o cerere uriaşă pe piaţă pentru asemenea produse. Din banii câştigaţi, Mirea a construit un “palat” în sudul Capitalei şi a cumpărat mai multe maşini de lux, în valoare totală de aproape două milionae de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro