VIDEO / Laurette, răsfăţată de un bărbat misterios, în timp ce milionarul ei zace în puşcărie! Cum au fost filmaţi cei doi!

+2 click pentru
galerie

După ce i-a jurat iubire veşnică milionarului Ciprian Nistor, care ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani în Penitenciarul Gherla, mulatra Laurette se afişează tot mai des, în public, alături de un bărbat misterios, care îi face toate poftele.

Laurette a profitat din plin de zilele însorite din weekend, petrecând momente unice alături de fetiţa ei şi de un bărbat misterios, în compania căruia este văzută tot mai des, în ultima perioadă. Paparazzii SPYNEWS au surprins-o pe fosta soţie a puşcăriaşului Nistor în timpul unei plimbări în familie, în parc. În timp ce fetiţa se juca de zor, alături de alţi copii, Laurette avea grijă de căţeluş, în timp ce discuta cu prietenul ei, un individ bine făcut, grizonat şi tatuat, care căra hainele fetelor, ca un adevărat gentleman. Cu toate că soarele nu era chiar atât de puternic, bărbatul a purtat în permanenţă ochelari de soare şi, din când în când, privea în jur, suspicios, ca un adevărat bodyguard.

Bărbatul care a ieşit la plimbare cu Laurette şi fiica ei weekend-ul trecut este acelaşi care, la finele lunii februarie, o însoţea pe nevasta de milionar când aceasta a blocat cu SUV-ul o staţie de autobuz, pentru a-şi duce fetiţa la şcoală, semn că pe cei doi îi leagă o prietenie extrem de strânsă.

În urmă cu doi ani, Laurette Atindedou s-a măritat în puşcăria Jilava cu Ciprian Nistor, fostul iubit al Adinei ex-Heaven, condamnat pentru evaziue fiscală. După doar câteva luni, între cei doi a izbucnit un scandal de proporţii, Laurette fiind acuzată de infidelitate, ceea ce a dus la deschiderea unui dosar de divorţ. Anul trecut, căsătoria a fost desfăcută, însă Laurette a continuat să-şi viziteze bărbatul iubit la Penitenciarul Gherla, semn că lucrurile reveniseră la normal între cei doi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro