VIDEO / Mama Ilenei Ciuculete strigăt disperat la căpătâiul fiicei: "Nu pot să te îmbrăţişez că ai capacul pus!"

+8 click pentru
galerie

Mama Ilenei Ciuculete este devastată de durere! Doar o mamă îmi poate imagina ce este în sufletul ei! În urmă cu câteva minute a ajuns la capela unde se află trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete.

Abia-şi mai găseşte putere să mai spună ceva. Plânge continuu şi ar da orice să o mai poată strânge în braţe măcar o dată. Nimeni nu şi-a mai putut sătpâni lacrimi când a auzit-o.

"Copiluţa mea, copiluţa mea frumoasă! Gospodina mea! Frumoasa mea! Tot aici, copila mea, te găsesc? M-aşteptam să fii vie să vorbim amândouă! Copiluţa mea cuminte şi frumoasă. Copila mea, dragostea mea! Copila mea, se apropie timpul să nu mai fii aici, copila mea, sufletul meu, frumoasa mea! Nu mai am cuvinte să te mai strig, toate le-ai avut frumoase şi bune, nu se mai poate. Pleci de aici de la mămica ta, de la copiii tău şi de la fratele tău. Nu mai simţim nicio durere pentru că ajungi acolo udne a vrut Dumnezeu să ajungi. Copilul meu, nu pot să te mai ţin în braţe pentru că ai capacul! Nu te pot uita niciodată, fata mea", a spus printre multe lacrimi mama Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculet a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro