VIDEO / Mircea Badea VS Teodor Emi! Urmăreşte confruntarea integrală

+4 click pentru
galerie

Mircea Badea dispută, poate, cel mai tare meci, din viaţa lui. Se luptă corp la corp cu Teodor Emi, multiplu campion naţional al sporturilor de contact. Războiul dintre cei doi a început cu trei luni în urmă, când sportivul l-a scos din sărite pe Badea, cu zgomotul motocicletei sale, în timp ce acesta îşi desfăşura emisiunea în aer liber. Au avut un schimb dur de replici şi de acolo până la un o bătaie pe bune, a fost doar un pas, mai exact trei luni.

Printre lucrurile care nu se ştiu despre Mircea Badea, se numără şi pasiunea lui pentru sporturile de contact, pe care le-a şi practicat, de-a lungul vremii, la nivel de amator. Deci, ştie ce înseamnă o directă, un croşeu, sau un un low kick (lovitură de picior la tibie). Din păcate, însă, nu a făcut performanţă, pentru că, probabil, nu şi-a dorit. A luptat pentru el.

Pentru lupta cu Teodor Emi, multiplu campion naţional la Muay Thai sau box tailandez, s-a pregătit conştiincios. A făcut câteva antrenamente cu Ciprian Sora, la sala care-i poartă numele. În condiţiile date, ambii sportivi au intrat în ring cu ambiţie şi cu dorinţa de a-şi doborî adversarul încă din prima repriză.

Pentru acest meci, Mircea Badea a slăbit 3 kilograme, în două săptămâni, din respect pentru adversarul lui pentru a nu fi atât de mare diferenţa între el şi Teodor Emi. Acum, prezentatorul TV cântăreşte 79 de kilograme.

Mircea Badea a făcut faţă cu brio meciului disputat cu Teodor Emi, multiplu campion naţional. În ciuda faptului că a fost un meci greu, prezentatorul TV îşi va încânta din nou telespectatorii în emisiunea pe care o prezintă, pe Antena 3.

După meci, prezentatorul TV a ţinut să-şi anunţe prietenii virtuali că se simte bine. "După meci. Totul ok. Nu am obişnuinţa efortului fizic specific după cum am mai spus, aşa că m-am oprit când suflul nu mai era ok", a scris Mircea Badea pe Facebook.

UPDATE

20.55 Mircea Badea şi Teodor Emi şi-au dat mâna şi au plecat. S-au retras la vestiare.

20.54 Dan Capatos a fost şi el alături de colegul Mircea Badea!

20.52 Se fac poze! Mircea Badea a primit un premiu onorific. Acum cei doi luptători îşi dau mănuşile jos. Cei doi luptători se îmbrăţişează cu toată lumea şi fac poze!

20.51 Publicul îi aplaudă pe cei doi sportivi! Având în vedere că Mircea Badea s-a luptat cu un multiplu campion naţional la sporturi de contact, celebrul prezentator tv a rezistat eroic mai mult de două minute!

20.50 MIRCEA BADEA A ABANDONAT! Teodor Emi a fost declarat câştigător! Cei doi se salută.

20.48 Teodor l-a încălecat pe Mircea ... Mircea a fost din nou dat afară din ring. TIMEOUT! Fiecare la colţul lui. Arbitrul îi explică ceva lui Teodor.

20.48 Mircea Badea s-a ridicat... arbitrul i-a chemat în centrul ringului. Mircea Badea a fost din nou scos din ring

20.46 A început a doua repriză. Teodor a lovit iar primul. L-a scos pe Mircea din ring. TIME OUT! Arbitrul îi explică ceva lui Mircea Badea... Nu vrea să renunţe!

20.45 Mircea Badea respiră greu. Pare că a obosit...

20.45 Mircea Badea a fost proiectat peste public. Antrenorul l-a stropit cu apă pe Mircea Badea

20.44 Teodor l-a lovit Mircea Badea cu low kick şi i-a îndoit piciorul

20.42 Mircea Badea l-a lovit cu piciorul în abdomen pe Teodor Emi. Teodor l-a lovit la cap şi la abdomen puternic, iar Mircea Badea a ripostat cu piciorul drept la cap. TIME OUT! Mircea a fost scos afară din ring de loviturile adversarului. TIME OUT!

20.42 S-au salutat la jumătatea ringului. Teodor a început cu un croşeu de dreapta, apoi croşeu de stânga... lovituri puternice. Croşeu de dreapta...

20.42 Meciul a început!

20.41 Mircea Badea şi Teodor Emi aplaudă şi ei. Şi Mircea Badea şi-a pus proteza. Au mers fiecare la colţul lui

20.40 Cei doi discută cu arbitrul. Se pare că nu se pun de acord cu anumite reguli. Publicul le scandează numele. Meciul a întârziat deja cu jumătate de oră. Cei doi sunt chemaţi în ring de către public!

20.39 Teodor Emi şi-a pus proteza dentară

20.39 Mircea se luptă în negru, adversarul în roşu. Şi Teodor şi-a pus tibierele

20.38 Arbitrul explică regulile de joc. Amândoi sunt foarte atenţi si dau din cap afirmativ că au înţeles ce au de făcut

20.37 Incredibil! Mircea Badea a refuzat proteza dentară!

20.36 Arbitrul le scrie ceva pe mănuşi.... Mănuşile sunt securizate.

20.35 Arbitrul le verifică mănuşile celor doi. Nu mai e mult până începe meciul! Tensiunea printre spectatori creşte...

20.34 A venit şi Mircea Badea. Este şi el foarte relaxat. Mestecă gumă.

20.33 Mircea Badea este tot la vestiare. Teodor Emi pare foarte calm, bea apă şi în acest moment îşi pune mănuşile.

20.31 Mircea Badea este încă la vestiare. Teodor Emi vorbeşte cu antrenorul lui şi îşi încălzeşte braţele.

20.30 Teodor Emi se "se luptă cu umbra " (tehnică de încălzire). Face pivotări, stretching...

20.29: Mircea Badea a ieşit din ring, în timp ce adversarul lui se încălzeşte. Prezentatorul tv este acum la vestiare.

20.26: Cei doi au terminat încălzirea şi aşteaptă începerea meciului

20.22 : Mircea Badea se află în ring alături de Teodor Emi. Sunt îmbrăcaţi în ţinute speciale. Prezentatorul tv poartă tibiere elastice special confecţionate pentru sportivii de performanţă.

19:55 Mircea Badea îşi face încălzirea şi se pregăteşte să intre în ring

Citeşte şi:

VIDEO / Carmen Brumă a devenit instructorul de box al lui Mircea Badea! Cum îl antrenează pentru lupte

Mircea Badea o ironizează pe Andreea Marin! Ce a spus despre linia de produse de nutriţie a "Zânei"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro