VIDEO / Momentul cel mai greu! Sicriul Paulei Iacob pus în criptă! Cei dragi îşi iau ADIO de la celebra avocată

Este momentul cel mai greu al zilei! Sicriul Paulei Iacob a fost depus în criptă! Apropiaţii îşi iau ADIO de la celebra avocată.

Ruxandra Iacob, fiica avocatei îşi stăpâneşte cu greu lacrimile. Deşi încearcă să pară puternică, apropiaţii familiei spun că ea este distrusă de durere.

Momentul în care sicriul Paulei Iacob a fost lăsat în groapă a fost extrem de dureros. Chipul Ruxandrei era pur şi simplu sfâşiat de durere la gândul că acela a fost ultimul moment în care şi-a văzut mama. 

La cimitul Bellu a venit şi patronul Stelei, Gigi Becali. "Dumnezeu s-o odihnească în pace! A fost cea mai bună femeie", a declarat latifundiarul pentru Antena Stars.

VIDEO / Paula Iacob, clipa despărţirii! Imaginile durerii! Apropiaţii, în lacrimi

A murit la 83 de ani

Paula Iacob, în vârstă de 83 ani, a ajuns, acum o lună, din nou, la spital. Celebra avocată a fost internată de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le are par să fie mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat.

Paula Iacob a fost înmormântată pe aleea artiştilor din cimitirul Bellu. Dispariţia sa a lăsat un gol imens, dar şi o suferinţă covârşitoare pe umerii celor dragi.

sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Nimeni nu a mai văzut-o de mult! Care este adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Familia avocatei spune TOT!

Adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Informații EXCLUSIVE

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Ce se întâmplă cu avocata în aceste momente

Irina Loghin, mărturisiri emoţionante despre Paula Iacob: "Era mereu plină de viaţă. Dansa la petreceri până dimineaţa!"

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro