VIDEO / Nepotul lui Gigi Becali a comis-o, în public / Cum a fost surprins Vasi Geambazi!

+2 click pentru
galerie

Nepotul preferat al lui Gigi Becali a fost filmat în nişte ipostaze delicate, în public, atunci când credea că nimeni nu îl vede.

Vasile Geambazi a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timp ce îndrepta spre birou, la volanul bolidului său. La semafor, plictisit, Vasi Geambazi a început să “foreze” printre dinţi, în căutare de resturi de mâncare. Şi, cum bolidul nu a venit dotat cu scobitori, nepotul lui Gigi Becali a fost nevoit să improvizeze. Aşa că a împăturit cu atenţie o bucăţică de hârtie ruptă dintr-o coală şi s-a apucat să exploreze fiecare spaţiu dintre dinţi. La următorul semafor, a trecut la măsele. Din fericire, n-a mai apucat să cureţe şi măseaua de minte, fiindcă a ajuns la destinaţie. Aici, însă, surpriză: niciun loc de parcare! Aşa că nepotul de milionar a tras maşina fix în dreptul unei uşi de acces, a coborât şi şi-a văzut liniştit de treabă.

Minunea nu a ţinut, însă mult. Chemat, probabil, de cei cărora le blocase intrarea, Vasi Geambazi a revenit la maşină şi a mutat-o, iar după ce s-a asigurat că nu mai blochează pe nimeni, şi-a aprins o ţigară, din care a tras cu năduf. Şi, supărat că n-a avut nici scobitori, nici loc de parcare, afaceristul a aruncat, elegant, chiştocul pe jos, ca să aibă şi muncitorii de la salubritate o pâine de mâncat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro