VIDEO PAPARAZI / Roxana Nemeș chefuiește, singurică, pe ascuns? Avem dovada că îi cam place să se ”răsfețe”

+5 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZI / Roxana Nemeș chefuiește, singurică, pe ascuns? Avem dovada că îi cam place să se ”răsfețe” © Facebook

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească ce face senzaţie printre reprezentanţii sexului tare cu formele bine definite are o pasiune mai puţin obişnuită pentru o femeie. Mai exact, pare-se, Roxana Nemeș pare să adore... băutura favorită a bărbaților.

Recent, Roxana Nemeş a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro într-un centru comercial din partea de nord a Capaitalei, acolo unde vedeta a mers pentru a face câteva cumpărături. Îmbrăcată provocator, într-o rochiţă scurtă ce-i punea în evidenţă silueta de invidiat, şi pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc, vedeta s-a perindat minute bune printre rafturile magazinului. După ce a petrecut câteva minute în faţa raftului cu licori bahice, de unde pare-se că nicio sticlă nu i-a făcut cu ochiul, blondina s-a îndreptat glonţ spre frigidierele cu bere, de unde Roxana Nemeş nu a putut să plece cu mâna goală. Cântăreaţa a înșfăcat două sticle de băutură pe care le-a aşezat în coşul de cumpărături.

Cum este o femeie care ştie ce îşi doreşte şi merge la punct ochit, punct lovit, Roxana Nemeş nu a zăbovit peste măsură în complexul comercial, imediat ce şi-a umplut coşul de cumpărături cu produsele necesare, cântăreaţa s-a aşezat cuminte la coada de la casa de marcat, acolo unde a aşteptat cuminte la rând. Imediat ce şi-a achitat cumpăraturile, cântăreaţa s-a îndreptat grăbită spre maşina personală.

Roxana Nemeş este o cântăreaţă româncă. Aceasta a avut o relaţie de şase ani cu impresarul său, Radu Groza, însă în 2015, cei doi s-au despărţit cu scandal. Bărbatul a acuzat-o de infidelitate şi a afirmat că artista avea un amant de mai bine de un an.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro