VIDEO PAPARAZI / Toni Grecu i-a „suflat” soţia lui Horia Brenciu! Unde a dus-o actorul pe nevasta cântăreţului

+4 click pentru
galerie

Asta nu e comedie! Toni Grecu i-a „suflat” soţia lui Horia Brenciu! Actorul a răsfăţat-o pe nevasta cântăreţului într-un mall din Capitală. Paparazzii Spynews.ro au imagini de la distracţie.

Pentru că Horia Brenciu se află într-o perioadă aglomerată, fiind ocupat cu repetiţiile pentru concertele dedicate sfârşitului de an, Toni Grecu a profitat la maximum. Îndrăgitul umorist a luat-o pe Alice Dumitrescu, soţia cântăreţului, şi i-a oferit o seară de neuitat.

Mai exact, fondatorul grupului „Divertis” a dus-o pe nevasta lui Horia Brenciu la film, într-un cinematograf amplasat într-un centru comercial din Capitală. Alături de cei doi a fost şi Cristina, soţia lui Toni Grecu, semn că între cele două familii există o relaţie strânsă de prietenie.

În timp ce actorul a stat la taclale cu consoarta lui Horia Brenciu, soţia sa a cumpărat floricele şi sucuri. Apoi, cu zâmbetele pe buze, cei trei au intrat în sala în care urma să ruleze filmul pe care doreau să-l vizioneze.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Au dat frâu liber sentimentelor într-o maşină! Alexandra Becali şi Mihnea Grigoriu, sărutări pătimaşe la miezul nopţii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu soţia lui „Firicel” din „Las Fierbinţi”! Femeia circulă prin oraş cu cea mai ieftină maşină

Horia Brenciu (46 de ani) şi Alice Dumitrescu (50 de ani) s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani. Femeia lucrează în televiziune, producător. Horia şi Alice au o relație din 1995 şi au trecut prin toate etapele: au fost prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, într-un final, au ajuns în faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume la 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro