VIDEO PAPARAZZI / E bună fata, dar e bună şi prăjitura! Cu geanta de 8.000 de euro pe masă, Alexandra Becali a pus stop dietei

Face ce face şi bărbaţii tot întorc capul după ea! Alexandra Becali s-a afişat îmbrăcată din cap până în picioare într-o nuanţă de roz, cu ochelarii de soare şi cu geanta de 8.000 de euro, pe care a stat cu ochii, cât s-a răsfaţat cu o prăjitură.

Recent, paparazzi Spynews au surprins-o pe fiica mijlocie a “Războinicului Luminii” într-un local de fiţe, acolo unde s-a întâlnit cu o prietenă şi a mâncat o prăjitură. 

Îmbrăcată lejer şi cu o atitudine relaxată, Alexandra Becali a intrat în local cu o geantă de aproximativ 8.000 de euro, care a atras atenţia tuturor. Fiica latifundiarului era îmbrăcată într-o nuanţă deschisă de roz şi, desigur, nu şi-a uitat ochelarii de soare.

Alexandra Becali a dat dieta deoparte pentru o zi şi a ales să se răsfeţe cu o prăjitură. Ce-i drept, îşi permite! Şi nu vorbim de bani, ci de trupul ei parcă sculptat, care o "ajută" să mai uite de diete din când în când. 

La 22 de ani, Alexandra Becali este studentă la Drept. Tânăra are două surori, Teodora şi  Cristina. Dintre cele trei, Alexandra este cea care are o intensă activitate mondenă. Nu o dată, tânăra machedoancă a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în diverse localuri de fițe din nordul Capitalei sau mergând la sălile de fitness, pentru a avea grijă de trupul ei. 

Conduce un bolid de 100.000 de euro

Alexandra Becali a început anul în forţă! Aşa cum îi stă bine unei tinere de bani gata, fiica patronului de la FCSB şi-a cumpărat un bolid de toată frumuseţea. Un Range Rover, cu preţul de pornire de 100.000 de euro, cu care face senzaţie în oraş.

Nici Teodora, sora mai mare a Alexandrei Becali, nu s-a lăsat mai prejos. Machedoanca şi-a achiziţionat o maşină identică. Însă, Teodora Becali se aşează la casa ei. A fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, cunoscut şi sub numele de "Prinţisorul din Dobroeşti". 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro