VIDEO PAPARAZZI/ A dat cosmeticele pe medicamente. Marina Almășan, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

+3 click pentru
galerie

Marina Almășan este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Aceasta are o viață profesională activă, însă nici problemele nu stau departe de ea. Marina Almășan a fost surprinsă de Paparazzi Spynews în timp ce era la o farmacie pentru a lua medicamente. 

Marina Almășan apare mereu ca o femeie fericită și plină de viață care până la această vârstă a reușit să realizeze foarte multe lucruri. Chiar dacă mereu este zâmbitoare în lumina reflectoarele, uneori viața nu-i chiar tocmai blândă, iar vedeta se pare că suferă de probleme de sănătate.

Paparazzi Spynews au surprins-o pe Marina Alămșan în timp ce intra într-o farmacie. Îngândurată și îmbrăcată în negru din cap până în picioare, vedeta i-a cerut farmacistei mai multe medicamente. A așteptat ca aceasta să-i aducă tot ce are nevoie, iar cu foarte mare atenție a ascultat indicațiile referitoare la modul în care va trebui să le ia. 

Nu știm dacă Marina Almășan a venit direct la farmacie pentru a-și lua medicamenetele, dar cert este că a ales o ținută în tot cu vremea friguroasă de afară. Cochetă din fire, vedeta a purtat și o pălărie neagră ce a ajutat-o mai mult în a nu fi recunoscută, însă paparazzi noștri au fost vigilenți. 

S-a grăbit să părăsească locația 

După ce farmacista i-a dat Marinei medicamentele cerute, vedeta a plătit și rapid a ieșit din locație, grăbindu-se cel mai probabil către casă pentru a începe tratamentul. Să fie vorba oare despre doar o simplă viroză la trecerea dintre anotimpuri sau Marina Almășan suferă oare de probleme de sănătate mult mai grave pe care a decis să nu le facă publice? 

La 56 de ani, Marina Almășan îşi întreţine silueta prin sport

Chiar dacă munceşte de zor în televiziune, Marina Almăşan îşi face timp să meargă în sala de fitness. Vedeta face sport alături de fiul său.

„Îl însoţesc pe fiul meu şi pe prietena lui, ei m-au corupt să vin cu ei. Deşi, prima mea apariţie acolo a fost una foarte jenată, întrucât nu mai mersesem la sală, mi-am intrat aşa oarecum în rolul de sportivă de ocazie şi fac exerciţiile necesare încât să nu las kilogramele să se aşeze”, declarase, pentru „Viva!”, Marina Almăşan, în urmă cu doar câteva luni.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro