VIDEO PAPARAZZI / A devenit soţia lui Radu Mazăre şi s-a pus pe chefuit! Imagini exclusive de la petrecerea pe care a dat-o Roxana Mihalache

+4 click pentru
galerie

Devenită oficial soţia lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache s-a pus pe chefuit. Tânăra nevastă a fostului primar al Constanţei a sărbătorit marele eveniment aşa cum se cuvine. Paparazzii Spynews.ro au imagini exclusive de la petrecere.

Imediat după ce a plecat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde şi-a unit destinele de cele ale lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache a mers pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Femeia i-a avut alături pe mama fostului edil al Constanţei, pe fraţii acestuia, pe avocata Lizeta Haralambie, pe sora ei, dar şi pe câţiva prieteni.

Pentru câteva ore, aceştia au sărbătorit evenimentul cu mâncăruri alese şi cu băuturi fine. Fericită că a devenit nevasta lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache a fost numai zâmbete. Femeia a dorit să-şi împărtăşească bucuria şi cu persoane care nu se aflau lângă ea. Astfel, a pus mâna pe telefon şi a stat la poveşti minute în şir.

După petrecere, Roxana Mihalache a mers acasă la sora ei. Vizibil marcată de cele întâmplate în viaţa sa, aceasta a simţit nevoia să se relaxeze. Astfel, ea a ieşit pe balconul apartamentului în care locuieşte ruda sa şi, fără să stea pe gânduri, şi-a aprins o ţigară şi s-a pus pe vorbit la telefon.

Când vor petrece cele 48 de ore în camera intimă

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache au dreptul să petreacă 48 de ore în camera intimă. Lizeta Haralambie, avocata fostului primar al Constanţei, a dezvăluit că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

"Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie,  apoi să facă o cerere în calitate de soţie, pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează... După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore", a declarat, pentru Antena Stars, Lizeta Haralambie.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Cine o consolează pe Ramona, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după divorţ? Un bărbat celebru a venit la ea acasă cu o sticlă de vin

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cod roşu de aroganţă! Iată de ce sunt în stare fraţii Tristan şi Cobra Tate atunci când ies cu iubitele în oraş

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest