VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, dar s-a făcut băiat cuminte! Iată ce consumă, mai nou, Daniel Pancu

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Daniel Pancu (42 de ani), cel care s-a lăudat că a fost în top 10 petrecăreţi ai generaţiei sale, s-a făcut băiat cuminte. Ce consumă, mai nou, antrenorul Rapidului? Paparazzii Spynews.ro au răspunsul!

Minune în fotbalul românesc?! Daniel Pancu a lăsat băuturile alcoolile şi a dat-o pe... apă! Recent, acesta şi-a făcut apariţia într-un supermarket din Capitală şi a lăsat pe toată lumea mască.

Îmbrăcat într-o bluză de trening vişinie, aşa cum îi stă bine unui rapidist pur-sânge, antrenorul echipei giuleştene a cumpărat un bax de apă. Băiat cuminte, după ce a plecat din magazinul respectiv, „Pancone” s-a urcat la volanul bolidului său de lux şi s-a îndreptat spre casă.

Aşadar, cu voinţă multă, petrecăreţii de top ai României pot deveni băieţi cuminţi. Daniel Pancu este, fără îndoială, un exemplu. 

„Apă bei, apă joci”

Daniel Pancu nu a fost singurul petrecăreţ celebru din fotbalul autohton. Dănuţ Lupu, cel care a evoluat pentru rivalele Dinamo şi Rapid, a fost un consumator veritabil. Acesta a lansat celebra zicală „Apă bei, apă joci”.

Nici Marius Şumudică, alt simbol al Rapidului, nu s-a lăsat mai prejos. Mare amator de petreceri bahice, acesta a decretat: "Cine nu bea, nu fumează si nu face pipi în chiuveta nu e fotbalist”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu un fost mare boss de la Dinamo! Iată după ce este topit celebrul bărbat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Absenţa din fotbal îi prinde bine! Iată cum arată Mircea Rednic la trei luni de la despărţirea de Dinamo

Daniel Pancu are o carte de vizită impresionantă. În cariera sa de fotbalist, acesta a evoluat pentru Politehnica Iaşi, Rapid, Cesena, Beşiktaş Istanbul, Bursaspor, Terek Groznîi, ŢSKA Sofia, FC Vaslui, FC Voluntari şi Academia Rapid. Pentru echipa naţională, „Pancone” a jucat de 27 de ori şi a marcat 9 goluri.

Fostul atacant şi-a început cariera de antrenor în luna octombrie a anului 2018, când a preluat echipa sa de suflet, Rapid, pe care a promovat-o în Liga a II-a.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest