VIDEO PAPARAZZI / A fost politician de top, iar acum s-a făcut băiat de casă! Iată ce face Cristian Boureanu de dragul familiei sale

+4 click pentru
galerie

Cristian Boureanu este, fără îndoială, un bărbat de nota 10! Cândva un politician de top, acesta a devenit un veritabil băiat de casă, dispus să facă orice pentru iubita sa.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Cristian Boureanu în timp ce se pregătea să intre într-un supermarket din Bucureşti. Îmbrăcat lejer, pantaloni scurţi şi cămaşă, acesta a pus mâna pe un cărucior şi, imediat după ce a ajuns printre rafturi, s-a pus pe treabă.

Cu ajutorul Laurei Dincă, iubita sa, cu care a discutat de zor la telefon, fostul politician a umplut rapid căruciorul cu numeroase produse. La final, Cristian Boureanu a părăsit magazinul respectiv încărcat pâna la refuz, semn că partenera sa a avut multe pretenţii.

Bărbat care nu se fereşte să pună osul la treabă, el a mers în zona îşi parcase maşină şi, fără să piardă vremea, a aşezat sacoşele cu cumpărături în portbagaj. Din arsenalul lui Cristian Boureanu nu au lipsit  câteva baxuri cu apă.

La final, fostuk politician a scos din nou telefonul mobil la iveală şi, după ce şi-a verificat mesageria, s-a urcat la volan şi s-a îndreptat spre casă.

Nuntă amânată

Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt împreună de cățiva ani, însă nu au ajuns la altar. Fostul politician a dezvăluit că nu s-a căsătorit din cauza problemelor cu justiţia pe care le-a avut în ultimul timp.

„Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a afirmat Cristian Boureanu.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest