VIDEO PAPARAZZI / A lăsat localurile de lux pentru o vizită la farmacie! Dan Nicorescu, surprins cu un pumn de medicamente

+3 click pentru
galerie

Dacă până nu de mult timp, Dan Nicorescu era surprins de paparazzii SpyNews.ro în cele mai excentrice localuri,  iată că pandemia de coronavirus a schimbat total lucrurile. Milionarul a ajuns în grabă la o farmacie de unde a ieșit cu mai multe medicamente.

În plină pandemie de coronavirus, Dan Nicorescu a schimbat localurile de fițe în care petrecea momente bune, cu farmaciile. Milionarul a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro intrând să-și cumpere mai multe medicamente.

Îmbrăcat în așa fel încât să atragă toate privirile, Dan Nicorescu a coborât de la volanul bolidului său de lux și s-a îndreptat foarte rapid către o farmacie din Capitală. Fără să țină cont de regulile de circulație, milionarul nu a mers la trecerea de pietoni, ci a hotărât să facă slalom printre mașini pentru a mai economisi din timp. 

Imediat după ce a fost atent și câteva mașini i-au permis trecerea, aceasta a intrat în farmacie, acolo unde a petrecut mai multe clipe.

A ieșit cu un pumn plin de medicamante

Milionarul a stat ceva timp în farmacie. A analizat mai multe medicamente. După ce a hotărât să plece, a făcut câțiva pași, dar s-a întors înapoi la ghișeul farmacistei, pentru alte câteva secunde. 

A ieșit ulterior din locație cu un pumn plin de medicamente și s-a îndreptat rapid înapoi către mașina sa de zeci de mii de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro