VIDEO PAPARAZZI / A trecut ‎de la găina de companie, la puiul de rotisor. Iată cum îmbină Iulia Albu utilul cu plăcutul!

+4 click pentru
galerie

Dacă o vedem trecând pe Iulia Albu pe lângă noi cu siguranța fără sa vrem ne întrebăm dacă “suntem bine îmbrăcați” sau nu!

Deși este o veritabilă ”scorpie” când este la TV și când este vorba despre modă, Iulia Albu în viața de zi cu zi este o fată de nota 10. Fără accesorii opulente, machiaj ciudat sau vreo găină la braț, fosta doamnă Albu, are preocupari normale în timpul liber.

Este mamă, iubită și stăpâna unui cațelus adorabil! Paparazzi www.spynews.ro au surprins-o pe Iulia alături de iubit, de fiica ei și a creatorului de picior frumos, Mihai Albu, dar și de patrupedul ei, în oraș la cumpărături!

Da, ați citit bine, Iulia Albu merge și la cumpăraturi de casă, nu doar la shopping la Milano!
Faptul că iubitul și Mikaela sunt în peisaj în același timp, ne duce cu gândul la faptul că cei doi se înțeleg foarte bine, că sunt o familie și asta e desigur meritul Iuliei.

Se pare că Iulia Albu a găsit rețeta perfectă de a îmbina moda, pasiunea pentru televiziune, datoria de mamă și aceea de iubită, fapt ce ne facem să-i dăm maxim de puncte și să exclamăm "bravo Iulia, ai trecut în etapa următoare".

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro