VIDEO PAPARAZZI / Adevărul despre "bătaia" încasată de Mutu! Prima apariţie a "Briliantului". Unde a mers fotbalistul împreună cu familia, după scandalul care a zguduit showbiz-ul! Avem imaginile care spun tot!

Face ce face şi tot nu scapă de ochii presei! Paparazzii Spynews.ro au obţinut primele imagini cu Adrian Mutu, după ce s-a spus că a fost bătut. Unde a ales fotbalistul să meargă împreună cu familia? 

De curând, au apărut mai multe informaţii în presă, potrivit cărora, între Adrian Mutu şi clanul Caran s-ar fi iscat un scandal încheiat cu bătaie. Fostul fotbalist neagă cu vehemenţă acuzaţiile care i se aduc. Paparazzii Spynews.ro au obţinut primele imagini cu "Briliantul" României, imediat după scandalul care a zguduit showbiz-ul românesc. 

"Briliantul" străluceşte la 4 ace 

Adrian Mutu a decis că trebuie să ignore gurile rele, aşa că, şi-a luat familia şi prietenii şi a mers la un cunoscut restaurant din Capitală, acolo unde au petrecut timp preţios împreună.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul fotbalist la ieşirea din restaurant, îmbrăcat la 4 ace, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, dar şi cu un zâmbet până la urechi. Înainte de a pleca, şi-a îmbrăţişat cum se cuvine toţi apropiaţii, printre care se numără nume mari, cum ar fi Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, Vlăduţ Munteanu şi mulţi alţii.

Cât despre urmările presupusei "bătăi", "Briliantul" României nu prezintă nicio vânătaie sau formă de agresiune, semn că totul a fost complet fals. 

Reacţia lui Adi Mutu, imediat după ce s-a spus că a fost bătut 

Fotablistul neagă cu vehemenţă acuzaţiile care i se aduc, alegând să facă lumină în acest caz, prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare. 

"Mi-ați pus o eticheta ca fotbalist și acum încercați sa căutați incredibilul chiar și când nu exista, inventați povesti! Ca fotbalist am fost ce-am fost și mi-am asumat tot, dar acum de când m-am întors in țara îmi văd de treaba mea, de familia mea și de fotbalul meu !
Nu am nevoie de așa ceva acum și nici nu mă interesează bârfele de stradă...Nu vă dați seama ce scrieți ? Să mă bat din postura de antrenor al Naționalei ? Imi faceti numai rau cu bârfele astea. Am fost la Mandaloun sa iau cina într-adevăr dar nu s-a întâmplat nimic, dacă nu ma credeți întrebați lumea care a fost acolo sau luați imaginile de la restaurant sau sunați pe cei pe care spuneți ca m-au bătut, restul sunt cancanuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul asta strică atmosfera din jurul Naționalei."
, a scris el, pe contul de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro