VIDEO / PAPARAZZI / Adi Minune, gesturi tandre cu amanta, în public! Manelistul ştie cel mai bine cum e să iubeşti două femei, să nu ştii pe care-o vrei

+3 click pentru
galerie

Adrian Minune ştie să se împartă cu succes între scenă, familie, prieteni şi... presupusa amantă, pe care nu o poate neglija, cu riscul de a da lumii motive de bârfă!

Celebrul manelist a fost surprins, recent, de paparazzii SPYNEWS, în timpul unei cine târzii, în compania "amantei oficiale" şi a unor prieteni. Extrem de relaxat, Adi Minune a discutat ore în şir cu prietenii săi, în timp ce chelnerii cărau de zor mâncăruri sofisticate şi spirtoase scumpe. După câteva pahare, bruneta care-l însoţea pe artist a început să pufăie dintr-o narghilea şi, pisicindu-se pe lângă el, i-a oferit şi lui muştiucul, ca să savureze aroma.

La un moment dat, realizând că a lăsat urme de ruj pe muştiuc, bruneta a început să-l şteargă, tacticoasă, apoi i l-a înmânat lui Minune. Întrucât era destul de târziu, iar aproape toţi clienţii părăsiseră localul, prietenii manelistului s-au retras, lăsându-l în compania brunetei. Aşa se face că, rămaşi singuri, cei doi au început să se întindă de mama focului, semn că, după ce au mâncat, au băut şi au fumat, venise timpul pentru cea mai importantă parte a serii: odihna!

Astfel, după ce a fluturat un teanc de "euroi", sugerând faptul că vrea să achite nota de plată, Minune s-a ridicat brusc de la masă şi, însoţit de brunetă, a părăsit localul. Au urcat amândoi la bordul bolidului lui Minune şi au dispărut, spre o destinaţie necunoscută.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro