VIDEO PAPARAZZI / Adio, salate! Crina Abrudan a dat dieta pe „pofte tradiționale”

La cei 40 de ani ai ei, Crina Abrudan arată într-un mare, mare fel. Vedeta știe cum să se întrețină, iar acest lucru, cel mai probabil, implică o dietă riguroasă și foarte mult sport.

Însă, să nu credeți că o ține una și lată numai cu frunze și salate. Recent, vigilenții paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe Crina Abrudan în timp ce dădea frâu liber poftelor... tradiționale!

Aflată la o sesiune de cumpărături în mall, Crina Abrudan face o oprire la un magazin care vinde bucate tradiționale. Vedeta își plasează comanda, apoi începe așteptarea, semn că nu a cumpărat doar un lucrușor amărât.

Se uită pe telefon, scrie de zor, la un moment chiar trebuie să-și ridice geaca de pe jos, după ce haina alunecase de pe tejghea... Dar, într-un final, a venit și comanda mult așteptată.

Crina Abrudan ia punguța cu bucate și, cu un zâmbet politicos pe față, părăsește magazinul.

Crina Abrudan, despre familie

Când vine vorba de familie, pentru Crina Abrudan asta înseamnă şi sufletele pe care le-a adoptat. Un căţel simpatic foc cu care a şi venit la interviu, dar şi alte 10 pisici, care o aşteptau acasă! Vedeta a mărturisit cum a ajuns în familia ei cel mai drag membru, căţelul, dar şi cum s-a ales cu 10 pisici.

„Eu am fost cu ideea de a lua un câine. Bine, Gabi nu a fost împotrivă, dar nici nu a venit neaparat cu ideea asta. El a mai avut câine, ştia ce înseamnă să ai câine. Eu îmi doream să am câine şi stăteam la apartament, iar Gabi în explica atunci că un câine nu e o jucărie. Dacă tu aduci un câine, trebuie să ai timp (...) Când am ajuns la Luiza mi-a spus că ar trebui să dea drumul la câini şi care vine la mine, ala e al meu. A venit aia care era cea mai mică dintre ei şi a rămas la picioarele mele”, a dezvăluit Crina Abrudan, pentru Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro