VIDEO PAPARAZZI / Adrian Alexandrov, ai reușit să o eclipsezi pe Udrea! Pantalonii n-au ținut cu el atunci când s-a aplecat

+2 click pentru
galerie

Elena Udrea se bucură de viața de familie, încă de când s-a întors din Costa Rica. Și când spunem că se bucură, chiar se bucură! Într-o însorită zi de iarnă, fosta blondă de la Cotroceni și-a luat familia și a mers într-o vizită la Grădina Zoologică. Doar că, ce să vezi, dacă credeai că toți ochii vor fi pe „Nuți”, te-ai înșelat. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a reușit să o eclipseze cu o... gafă vestimentară.

Vigilenții paparazzii Spynews.ro s-au ținut pe urmele lui Udrea și Alexandrov, care și-au luat fiica de mânuță și au mers în lumea animalelor, la Grădina Zoologică din București. Coboară din mașină și merg agale prin parcare, înconjurați de oamenii care, să fim serioși, mai mult ca sigur i-au recunoscut.

La un moment dat, pentru că fiica lui tot părea agitată, Adrian Alexandrov s-a oprit un moment și s-a aplecat în fața micuței, pentru a o liniști și pentru a-i aranja hainele. Păcat că a uitat și de hainele lui în tot acest timp!

Pantalonii au cam cedat în fața datoriei sale părintești, pentru că de la spate s-au cam văzut niște... nevăzute. Paparazzii noștri chiar au avut parte de o priveliște aparte, am putea spune.

Dacă Alexandrov și-a dat seama sau nu de cele întâmplate, nu știm. Oricum, nu părea foarte perturbat. Cu fetița în brațe și cu Elena Udrea alături, Alexandrov a trecut prin porțile de la Zoo și s-a făcut nevăzut, pentru o zi de distracție în familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro