VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali, aroganță maximă pe străzile din Capitală. Cum și-a tunat bolidul fiica „Războinicului Luminii”

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Gigi Becali are cu ce se lăuda! Pe lângă faptul că este de o frumusețe ieșită din comun, Alexandra Becali se mândrește cu o mașină ce atrage toate privirile. Iată cum a fost surprinsă celebra machedoancă de paparazzii Spynews.ro în timp ce-și tuna bolidul de lux!

Gigi Becali are o familie minunată, fiind foarte mândru de soția și fetele sale. Și are și de ce! Fiica lui, Alexandra, a demonstrat că este o femeie independentă și se poate ocupa și de alte lucruri ce țin mai mult de partea masculină, îngrijindu-și mașina.

De curând, fiica „Războinicului Luminii” a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază inedită. În timp ce alte fete de vârsta ei frecventează aproape zilnic saloanele și cluburile, Alexandra Becali a arătat că este preocupată și de alte lucruri, cum ar fi mașina sa. 

Alexandra Becali a hotărât că bolidul de lux necesită câteva schimbări, drept pentru care nu a stat pe gânduri și s-a urcat în mașină, fiind gata să-i aducă câteva îmbunătățiri, pe care evident, și le permite! 

Extrem de atentă, fiica lui Gigi Becali a fost văzută de paparazzii noștri în timp ce discuta cu un bărbat, câtă vreme se aflau în bijuteria pe patru roți. Subiectul conversației lor au fost mașinile, dovadă fiind diferitele modele pe care acesta i le arăta Alexandrei Becali pe telefon. După o discuție lungă, tânărul a coborât din bolid și a început să lucreze la portbagaj. 

Faimoasa machedoancă l-a urmat după câteva clipe, manifestându-și curiozitatea și interesul în legătură cu bolidul său de lux. Îmbrăcată elegant, într-o ținută albă și cu părul aranjat în bucle lejere, fiica lui Gigi Becali nu a ținut cont de vestimentația sa și s-a lăsat în voie, pe vine, pentru a putea observa mai multe detalii pe care i le arăta bărbatul, în legătură cu mașina.

Mulțumită de îmbunătățirile pe care bărbatul le-a adus mașinii, montându-i un kit la evacuare, Alexandra Becali a urcat înapoi la volan, după ce tânărul i-a deschis ușa. Înainte să plece, fiica lui Gigi Becali a ascultat cu mare atenție ultimele indicații în legătură cu parbrizul.

A lăsat luxul pentru... o plimbare în parc

Deși este obișnuită cu luxul și opulența, Alexandra Becali a preferat să își petreacă ziua în natură. În urmă cu puțin vreme, fiica latifundiarului și-a scos bolidul de lux la plimbare, însă nu pentru mult timp, căci imediat după ce a găsit un loc de parcare a preferat să meargă pe jos și să se bucure de aerul proaspăt.

Celebra machedoancă nu a fost singură, ci însoțită de o prietenă, alături de care s-a plimbat câteva minute bune prin parc. Cele două s-au îmbrăcat la fel de lejer, iar în ceea ce privește încălțămintea, acestea au optat pentru niște adidași, pentru a putea merge în voie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro