VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali se ţine de aroganţe! Blondina şi-a cumpărat un bolid de peste 100.000 de euro

+4 click pentru
galerie

Familia Becali nu încetează să ne uimească! După ce „Războinicul Luminii” a fost la un pas de o bătaie în toată regula cu Bogdan „Syda” Ionescu, cu doar două zile înainte de Revelion, a venit rândul celei de-a doua fiice a latifundiarului să iasă în evidenţă. La începutul anului, Alexandra Becali şi-a cumpărat un bolid de toată frumuseţea.

Cu câteva zile în urmă, Alexandra Becali şi-a făcut apariţia într-un mall din Capitală, însoţită de o prietenă. Cele două tinere şi-au cumpărat câte o cafea, apoi au luat la rând magazinele de fiţe.

La plecarea din centrul comercial, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a fost numai zâmbete. Blondina avea toate motivele să fie bucuroasă! În parcarea mall-ului o aştepta o „bijuterie”. Un Range Rover, cu numere roşii, cu preţul de pornire de 100.000 de euro. Cele două tinere s-au urcat în autoturismul nou, iar Alexandra Becali radia de fericire.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Adriana Petrescu! Nemachiată nu mai este "Victoria Beckham" de România

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Rebelul Gabi Iancu a ajuns sub papucul iubitei! Fotbalistul, trimis direct în ale bucătăriei

La 22 de ani, Alexandra Becali este studentă la Drept. Tânăra are două surori, Teodora şi  Cristina. Ditre cele trei, Alexandra este cea care are o intensă activitate mondenă. Nu o dată, tânăra machedoancă a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în diverse localuri de fițe din nordul Capitalei sau mergând la sălile de fitness, pentru a avea grijă de trupul ei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro