VIDEO PAPARAZZI / Alexandru Chipciu se menține în formă, chiar dacă nu e pe teren. A ieșit să facă mișcare, dar a uitat de masca de protecție. La ce truc a apelat fotbalistul

+2 click pentru
galerie

Virusul ucigaș din China a instalat panică în toată lumea. După ce a dat iama în magazine pentru a-și face cât mai multe provizii, Alexandru Chipciu parcă începe să nu se mai teamă atât de rău de noul coronavirus.

Paparazii Spynews.ro au fost încă o dată pe urmele fotbalistului, în plină pandemie de coronavirus. Dacă recent l-au surprins alături de soție la o porție serioasă de cumpărături, acum fotbalistul a ales să iasă singur de casă.

De data aceasta, paparazii noștri l-au surprins pe fotbalist chiar în momentul în care a ieșit din casă pentru a face puțină mișcare. Deși momentan pandemia ține în casă pe toată lumea, Chipciu nu se lasă și vrea să se mențină în formă. Și cum sportul în casă nu este de ajuns pentru sportiv, Alexandru a ieșit  la o plimbare prin cartier.

Chipciu ține și nu prea cont de reguli

Îmbrăcat sport, dar destul de bine încât să nu îi fie frig, având în vedere că termometrele nu arată prea multe grade în perioada această, Chipciu nu s-a grăbit deloc și a luat la pas tot cartierul.

Deși, atent la felul în care se îmbracă și la felul în care arată, Chipciu se pare că a cam uitat că ne luptăm cuvirusul COVID-19, căci sportivul a ieșit din casă fără mască de protecție.

Chiar dacă a uitat masca de protecție acasă sau poate că nu a mai găsit la farmacie, Chipciu a rezolvat imediat această problemă. Fotbalistul a purtat pe tot parcursul plimbării un guler care i-a acoperit aproape toată fața. Doar ochii i se mai vedeau fotbalistului, așa că noua metodă de protecție împotriva coronavirusului, l-a ajutat pe fotbalist să stea și departe de ochii curioșilor. Cu fața acoperită, cu capul plecat, Alexandru Chipciu a fost greu de recunoscut.

După câțiva kilometri parcurși pe jos, cu antrenamentul făcut, fotbalistul s-a reîntors la vila sa, de unde nu a mai ieșit. Semn că vedeta iese din casă doar pentru nevoile principale, iar în restul timpului stă în izolare la fel ca noi toți.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro