VIDEO PAPARAZZI / „Americanu’” nu mai e ce-a fost! Cum încearcă Emil Mitrache să facă economie

+4 click pentru
galerie

Cândva star pe micile ecrane, Emil Mitrache (54 de ani), cunoscut publicului drept „Americanu’”, a început să strângă cureaua cât se poate de serios. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

După o perioadă în care a făcut taximetrie, semn că banii câştigaţi din actorie nu îi ajungeau, Emil Mitrache surprinde din nou. În timp ce mai toţi bărbaţii celebri ai acestei ţări nu se uită la bani, atunci când au o problemă, „Americanu’” preferă să o rezolve cu propriile mâini şi, astfel, să facă economie.

Recent, acesta a constatat că anvelopele maşinii sale s-au cam dezumflat. Deşi putea să-şi ducă autoturismul la o vulcanizare, „Americanu’” a făcut presiunea roţilor de unul singur, chiar în faţa casei în care locuieşte, neinteresat de părerile celor din jur. Bărbat descurcăreţ, îndrăgitul actor a rezolvat problema în câteva minute. Astfel, Emil Mitrache a scăpat de cheltuielile pe care, inevitabil, le avea de suportat, dacă se deplasa până la un centru de specialitate. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Afaceristul care vrea să cumpere clubul Dinamo trăieşte pe picior mare! Milionarul şi-a tras o „jucărie” de 300.000 de euro

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Iubeşte din nou?! Gabi Torje, surprins în fapt cu o blondină focoasă

De când a dispărut de la televizor, Emil Mitrache a devenit omul buna la toate. Printre altele, actorul face pe PR-ul soţie sale, Cristina, care produce bijuterii de tot felul.

În 2019, Cristina şi Emil Mitrache au împlinit 13 ani de când formează un cuplu cu acte în regulă. Ei au împreună doi băieţi, pe Teo şi pe Edi. Cei doi s-au căsătorit după opt ani de relaţie. Aceştia s-au cununat civil în 2014. „Americanu’” şi-a cunoscut soţia prin intermediul unei fete cu care a lucrat în televiziune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro