VIDEO PAPARAZZI / Anna Lesko, lipsită de inhibiţii! Ce a făcut sub o pătura în parc, crezând ca n-o vede nimeni

+3 click pentru
galerie

Dacă multe dintre femei odată ajunse mame nu se mai preocupă atât de mult de felul în care arată, ei bine, Anna Lesko cu siguranţă nu se încadrează în această categorie.

Mereu pusă la punct, cu un trup de invidiat şi cu foarte mulţi admiratori care suspină la concertele frumoasei moldovence, Anna Lesko nu a fost niciodată prinsă în off-side.

Dar cum paparazzilor www.spynews.ro nu le scapă niciodată nimic, aceştia au surprins-o pe "Anicyka Maya", ziua în amiaza mare sub o pătură într-un parc, într-o ipostază ciudată, dar totodată, foarte nostimă!

Dacă pe vremuri cu toţii la mare am încercat să ne schimbăm şi să ne punem costumul de baie sub un cearşaf, Anna Lesko, ne demonstrează că se poate face lucrul acesta şi în Capitală dacă ai o prietenă de nădejde lângă tine să-ţi dea o mână de ajutor.

Nu ştim dacă vedeta a păţit vreun accident nefericit sau trebuia să se schimbe pentru vreun concert, dar ştim cu siguranţă că fără avea fiţe de vedetă artista a improvizat un fel de CORT, dintr-o PATURĂ şi s-a schimbat de haine, practic în văzul tuturor, dar fără să vadă nimeni cu adevărat, comorile ascunse ale ANNEI LESKO!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro