VIDEO PAPARAZZI / Apariţie de infarct a Taniei Budi! La 51 de ani, vedeta le dă clasă tuturor divelor

+4 click pentru
galerie

Frumuseţea nu are vârstă! Chiar dacă a trecut de ceva vreme de prima tinreţe, Tania Budi (51 de ani) le dă clasă divelelor de Dorobanţi. Recent, vedeta a fost protagonista unei apariţii spectaculoase, chiar în fieful domniţelor cu impresii.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au întâlnit-o pe Tania Budi pe stradă, în Dorobanţi. Îmbrăcată după ultima fiţă, semn că îi place la nebunie să fie în pas cu moda, vedeta a întors toate privirile. Neinteresată de părerile celor din jur, aceasta şi-a continuat drumul.

La un moment dat, vedeta a decis să intre în sediul unei bănci şi să scoată o sumă de bani. Apoi, precum o adevărată domniţă care se respectă, Tania Budi a mers într-un magazin specializat în comercializarea bijuteriilor de lux.

Aşadar, fără să fim cârcotaşi, putem să spunem că vedeta, pe cât e de frumoasă, pe atât e de bogată. Acesta a stat în magazinul respecitv mai bine de o oră şi jumătate, timp în care a studiat cu atenţie mai multe obiecte preţioase.

Evident, Tania Budi nu a plecat acasă cu mâna goală. Ea a lăsat în magzinul respectiv o sumă frumuşică de bani, semn că micile plăceri ale vieţii au prioritate. 

La un pas de tragedie

Pentru Tania Budi, viaţa de şoferiţă nu e deloc uşoară. Vedeta a fost protagonista unui accident de circulație care se putea transforma într-o tragedie. 

„Cea mai mare boacănă de care îmi amintesc este atunci când mi-am luat permisul de conducere. Au venit nişte prieteni la mine şi am zis <<Hai să vă fac o plimbare cu maşina>>. Numai că, am stat de vorbă, ne-am luat cu una, cu alta şi nu am băgat de seamă că afară s-a pus un strat considerabil de zăpadă. Planul nostru trebuia îndeplinit, aşa că am plecat cu maşina. La primul colţ, la prima frână, la prima ieşire a mea cu permisul în buzunar, m-am făcut acordeon cu un troleibuz. Din fericire, nu am păţit nimic! M-am ales doar cu o zgârietură pe partea dreaptă a autoturismului”, a declarat, pentru Antena Stars, Tania Budi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro