VIDEO PAPARAZZI / Apariţie de infarct a Taniei Budi! La 51 de ani, vedeta le dă clasă tuturor divelor

+4 click pentru
galerie

Frumuseţea nu are vârstă! Chiar dacă a trecut de ceva vreme de prima tinreţe, Tania Budi (51 de ani) le dă clasă divelelor de Dorobanţi. Recent, vedeta a fost protagonista unei apariţii spectaculoase, chiar în fieful domniţelor cu impresii.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au întâlnit-o pe Tania Budi pe stradă, în Dorobanţi. Îmbrăcată după ultima fiţă, semn că îi place la nebunie să fie în pas cu moda, vedeta a întors toate privirile. Neinteresată de părerile celor din jur, aceasta şi-a continuat drumul.

La un moment dat, vedeta a decis să intre în sediul unei bănci şi să scoată o sumă de bani. Apoi, precum o adevărată domniţă care se respectă, Tania Budi a mers într-un magazin specializat în comercializarea bijuteriilor de lux.

Aşadar, fără să fim cârcotaşi, putem să spunem că vedeta, pe cât e de frumoasă, pe atât e de bogată. Acesta a stat în magazinul respecitv mai bine de o oră şi jumătate, timp în care a studiat cu atenţie mai multe obiecte preţioase.

Evident, Tania Budi nu a plecat acasă cu mâna goală. Ea a lăsat în magzinul respectiv o sumă frumuşică de bani, semn că micile plăceri ale vieţii au prioritate. 

La un pas de tragedie

Pentru Tania Budi, viaţa de şoferiţă nu e deloc uşoară. Vedeta a fost protagonista unui accident de circulație care se putea transforma într-o tragedie. 

„Cea mai mare boacănă de care îmi amintesc este atunci când mi-am luat permisul de conducere. Au venit nişte prieteni la mine şi am zis <<Hai să vă fac o plimbare cu maşina>>. Numai că, am stat de vorbă, ne-am luat cu una, cu alta şi nu am băgat de seamă că afară s-a pus un strat considerabil de zăpadă. Planul nostru trebuia îndeplinit, aşa că am plecat cu maşina. La primul colţ, la prima frână, la prima ieşire a mea cu permisul în buzunar, m-am făcut acordeon cu un troleibuz. Din fericire, nu am păţit nimic! M-am ales doar cu o zgârietură pe partea dreaptă a autoturismului”, a declarat, pentru Antena Stars, Tania Budi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest