VIDEO PAPARAZZI / Are de ce să fie mândră! Fiica Iuliei Albu îi calcă pe urme mamei şi avem dovada. Cum se comportă cele două

+3 click pentru
galerie

Moda vine și revine, cu stilul te naști, dragostea vine ne nepregătita, dar un moștenitor este practic cel mai de preț dar de la Dumnezeu! 

Iulia Albu pe lângă modă și criticile severe care i-au adus celebritatea, are și o familie frumoasă și completă, iubit și un patruped că doar fără nu se poate. 

Dacă la TV Iulia joacă rolul negativ, în viață de zi cu zi, creatoarea de modă este o femeie normală, poate prea normală! 
Îmbrăcată decent, fără pălării extravagante sau găini la sub braț, Iulia se află la o cafenea cu cei dragi ei și se bucură la maxim de prezența lor. 

Ceea ce ne a atras atenția în mod deosebit, în afară faptului că iubitul avea grijă de câinele Iuliei ca de ochii din cap, era faptul că Iulia și fata ei, păreau mai degrabă două surori decât mamă și fiică! 

CITESTE SI  - VIDEO PAPARAZZI / A trecut ‎de la găina de companie, la puiul de rotisor. Iată cum îmbină Iulia Albu utilul cu plăcutul!

CITESTE SI - Imagini rare cu Iulia Albu şi iubitul! Ce face criticul de modă când nu se delectează cu compania găinii

Îmbrăcate la fel și la fel de frumoase ”fetele” erau cu siguranță din aceiași tablou! Nu știm dacă fata moștenește gustul și rafinamentul mamei sau Iulia forțează puțin și se îmbrăca întocmai ca o adolescentă, cert este că ținuta li se potrivea mănușă!

Cu o mamă ca Iulia Albu, sigur și pretențiile sunt mari, dar cum “ce naște din pisică șoareci mănâncă” nu va mai trece mult timp și Mikaela va avea de ales dacă va rămâne în industria modei sau se va îndreptă spre designul de pantofi, asemeni tatălui ei, Mihai Albu! 

Până când fata va crește și își va face singură alegerile, Iulia Albu, iubitul Iuliei și câinele, îi vor fi alături și o vor susține în anii grei ai adolescenței ce vor bate curând la ușă. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro