VIDEO PAPARAZZI / Are soţul tinerel, iar ea se vrea top-model! Romaniţa Iovan, apariţie senzaţională în buricul târgului

+4 click pentru
galerie

Trecută de prima tinereţe, Romaniţa Iovan (53 de ani) duce o viaţă parcă desprinsă din basme. Bogată, celebră şi căsătorită cu un bărbat mai tânăr cu 12 ani decât ea, creatoarea de modă rămâne o adevărată atracţie atunci când îşi face apariţia în public.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Romaniţa Iovan într-un restaurant cu specific pescăresc din Capitală. Însoţită de câteva prietene, vedeta s-a distrat pe cinste. Nu o dată, creatoare de modă a râs cu poftă.

La distracţia femeilor a luat parte şi patronul localului, care le-a făcut acestora o surpriză. La plecare, Romaniţa Iovan şi amicele sale au primit cadouri din partea bărbatului. Gestul acestuia a fost apreciat.

După ce a părăsit restaurantul respectiv, Romaniţa Iovan a făcut senzaţie. Cu ochelari de soare pe ochi, îmbrăcată cu o geacă de piele, cu pantaloni mulaţi pe picioare şi încălţată cu bocanci înalţi, vedeta a întors toate privirile. Fără să exagerăm, putem să spunem că Romaniţa Iovan se află la a doua tinereţe.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Problemele cu DNA nu îl sperie! Ce a făcut Cristian Boureanu, după ce a fost nevoit să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pe scenă are valoare, iar pe stradă-i cea mai tare! Cum îşi răsfaţă fiul Elena Gheorghe

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan şi-au unit destinele în secret, în urmă cu mai bine de patru ani. Între 2003 şi 2008, creatoarea de modă a fost căsătorită cu Adrian Iovan. Mariajul lor a fost greu încercat. Cel mai cunoscut episiod a avut loc în 2005, când Bogdan Iancu a intrat, noaptea, în vila în care cei doi locuiau şi a murit împuşcat de regretatul pilot. Adrian Iovan a încetat din viaţă la 20 ianuarie 2014, într-o tragedie aviatică care a avut loc în Munții Apuseni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro