VIDEO PAPARAZZI / Aşa arată doi părinţi responsabili! Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, nedespărţiţi de fiicele lor nici măcar atunci când vor să se răsfeţe

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt, fără îndoială, nişte părinţi de nota 10! Cei doi nu se despart de prinţesele lor, Bella Victoria Margot şi Iris, nici măcar atunci când vor să se răsfeţe.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au simţit nevoia să facă shopping. Astfel, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, ei au mers într-un mall din Capitală şi au luat la rând magazinele de lux, dornici să-şi cumpere haine. 

Cei doi le-au avut alături pe fiicele lor. Aşezate în cărucioare pentru copii,  Bella Victoria Margot şi Iris au fost plimbate de Gabriela Cristea şi de Tavi Clonda prin centrul comercial câteva ore. În tot acest timp, micuţele nu au fost scăpate din ochi de părinţii lor, chiar dacă aceştia s-au uitat şi la obiectele vestmentare aflate pe rafturi sau au stat de vorbă cu o prietenă aflată şi ea la shopping.

La un moment dat, Gabriela Cristea a simţit nevoia de a merge la toaletă. Bărbat responsabil, Tavi Clonda le-a luat în primire pe cele două micuţe. Apoi, precum o familie fericită, cei patru şi-au continuat sesiunea de cumpărături. 

Lecţie oferită bărbaţilor

Gabriela Cristea le-a dat o adevărată lecție tuturor bărbaților care nu oferă flori femeilor. Prin intermediul Antenei Stars, îndrăgita prezentatoare de televiziune le-a transmis tuturor reprezentanţilor sexului tare că nu este atât de important buchetul de flori sau floarea pe care o oferă, ci gestul în sine.

„Fetele se bucură foarte mult și dacă primesc o lalea, o zambilă… serios! Important este să simtă că ați făcut un gest doar pentru ele. Că, de fapt, să oferi flori nu are legătură doar cu floarea, are legătură cu gestul pe care îl faci”, a afirmat Gabriela Cristea.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un fotbalist celebru şi însurat! A ieşit în oraş cu o altă femeie, s-a urcat băut la volan, apoi s-a refăcut în casa domniţei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini-bombă cu starul lui Gigi Becali! Cristi Manea şi videochatista lui au dat frâu liber sentimentelor într-o cafenea

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro