VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva se vede rar! Victor Becali, surprins într-o ipostază incredibilă, în văzul lumii

+4 click pentru
galerie

Considerat a fi unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România, Victor Becali mai are și preocupări...normale! Sunt zile în care afaceristul renunță la fițe, dar și la grupurile de prieteni și preferă să petreacă momente singur, în Capitală. 

Victor Becali a fost surprins zilele trecute, în Capitală, de paparazzii spynews.ro. Fotografii noștri profesioniști au fost pe urmele afaceristului și l-au găsit în aglomerația Bucureștiului, în timp ce singura lui preocupare era să se simtă bine. Aproape că nu a mai contat faptul că a blocat o bandă de circulație cu bolidul de lux pe care îl conduce, pentru a-și „clăti ochii” cu ceva haine scumpe și elegante. 

Imediat cum a ieșit din magazin, Victor Becali a început să cutreiere străzile din Capitală, până când s-a oprit la o terasă de fițe, acolo unde a servit un ceai și a savurat un preparat delicios. Atât de delicios...încât modul în care l-a devorat nu a fost chiar tocmai unul elegant! Cu toate acestea, este de apreciat că Victor Becali găsește timp și pentru plăcerile sale personale, iar acestea se rezumă la lucruri cu adevărat simple. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro