VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva vezi numai la Hollywood! Mama Andrei e răsfăţată mai ceva ca un preşedinte de ţară!

+5 click pentru
galerie

Andra este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite, dar şi bine plătite artiste de la noi. Mereu în top, cântăreaţa are o avere impresionantă şi îşi permite să trăiască în lux. Ba mai mult, vedeta nu are nicio reţinere, atunci când vine vorba să-şi răsfeţe mama.

În urmă cu câteva zile, Andrei i s-a făcut dor de cea care i-a dat viaţă. Fără să ezite, artista şi-a pus şoferul la treabă. Soţia lui Cătălin Măruţă i-a cerut bărbatului să meargă la domiciului mamei sale şi să o aducă pe femeie imediat la ea acasă. Astfel, omul s-a urcat la volanul unui bolid de lux şi a făcut ceea ce i s-a cerut.

Numai că, în timp ce o aştepta în faţa casei pe mama Andrei, şoferului i s-a făcut foame. Fără să ezite, deşi era îmbrăcat la patru ace, bărbatul a scos din maşină câteva alimente şi s-a pus pe înfulecat, chiar pe stradă, în văzul lumii. Din fericire pentru el, acesta a terminat de mâncat înainte ca mama cântăreţei să-şi facă apariţia.

Imediat cum a observat că femeia iese din casă, şoferul a deschis portiera autoturismului, dar şi poarta vilei în care locuieşte aceasta. După ce s-a asigurat că ruda Andrei se află în siguranţă în maşină, omul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Nici după ce a ajuns la destinaţie şofrul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a avut grijă ca mama Andrei să nu facă vreun efort în drumul spre locuinţa fiicei sale.

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Toată lumea îl ştie pe Narcis Răducan, însă puţini o cunosc pe soţia sa! Cum arată cea alături de care fostul fotbalist are trei copii / VIDEO PAPARAZZI

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 cu Cătălin Măruţă şi are doi copii cu acesta: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro