VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva vezi numai la Hollywood! Mama Andrei e răsfăţată mai ceva ca un preşedinte de ţară!

+5 click pentru
galerie

Andra este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite, dar şi bine plătite artiste de la noi. Mereu în top, cântăreaţa are o avere impresionantă şi îşi permite să trăiască în lux. Ba mai mult, vedeta nu are nicio reţinere, atunci când vine vorba să-şi răsfeţe mama.

În urmă cu câteva zile, Andrei i s-a făcut dor de cea care i-a dat viaţă. Fără să ezite, artista şi-a pus şoferul la treabă. Soţia lui Cătălin Măruţă i-a cerut bărbatului să meargă la domiciului mamei sale şi să o aducă pe femeie imediat la ea acasă. Astfel, omul s-a urcat la volanul unui bolid de lux şi a făcut ceea ce i s-a cerut.

Numai că, în timp ce o aştepta în faţa casei pe mama Andrei, şoferului i s-a făcut foame. Fără să ezite, deşi era îmbrăcat la patru ace, bărbatul a scos din maşină câteva alimente şi s-a pus pe înfulecat, chiar pe stradă, în văzul lumii. Din fericire pentru el, acesta a terminat de mâncat înainte ca mama cântăreţei să-şi facă apariţia.

Imediat cum a observat că femeia iese din casă, şoferul a deschis portiera autoturismului, dar şi poarta vilei în care locuieşte aceasta. După ce s-a asigurat că ruda Andrei se află în siguranţă în maşină, omul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Nici după ce a ajuns la destinaţie şofrul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a avut grijă ca mama Andrei să nu facă vreun efort în drumul spre locuinţa fiicei sale.

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Toată lumea îl ştie pe Narcis Răducan, însă puţini o cunosc pe soţia sa! Cum arată cea alături de care fostul fotbalist are trei copii / VIDEO PAPARAZZI

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 cu Cătălin Măruţă şi are doi copii cu acesta: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro